Rochii cununie civila pentru gravide

list În: WoW MoM Pe:

Modele de rochii cununie civila pentru gravide potrivite pentru un eveniment special.

 

Femeile sunt deja recunoscute pentru pretențiile pe care le au atunci când vine vorba de alegerea articolelor vestimentare sau accesoriilor, mai ales dacă este vorba despre ocazii deosebite.

 

Dar ce faci atunci când este nevoie nu doar să alegi rochia potrivită pentru cununia civilă, ci și să ții cont de un aspect esențial: faptul că ești însărcinată și ai nevoie de o rochie adaptată formelor corpului în această perioadă.

 

Pretențiile cresc, însă și modelele de rochii pentru gravide din care poți alege sunt numeroase, așadar poți lăsa grijile deoparte.

 

Cu toate acestea, este important să ții cont de câteva aspecte esențiale în acest sens. 

 

Criterii pentru alegerea rochiei potrivite pentru o gravidă 

 

Dacă în momentul cununiei ești însărcinată, atunci trebuie să iei în considerare nu numai culoarea sau mărimea rochiei, ci și modul în care aceasta se așază pe corpul tău, astfel încât să nu prezinte vreun disconfort pentru tine sau pentru copilul din tine.

 

Este importantă într-adevăr alegerea mărimii potrivite, însă mai importantă este alegerea unui model care să se așeze bine în zona burții și care să îți ofere confortul necesar. 

 

Ține cont și de materialul rochiei, și de designul pe care îl are.

 

Este posibil ca rochia să pară mai scurtă decât ar fi în mod normal, mai ales în partea din față, sau este posibil să ți se pară că țesătura nu este suficient de confortabilă pentru a te mișca bine.

 

Evită materialele rigide și preferă, pe cât posibil, șifonul sau materialul din tul, deoarece acestea sunt confortabile și cad bine peste burta în creștere. 

 

Modele de rochii cununie civila potrivite pentru gravide 

 

Dacă preferi un stil clasic, îndreaptă-te spre alegerea unei rochii cununie civila pentru gravide cu design imperial, strânsă exact sub bust, care accentuează partea superioară a corpului și acoperă burtica.

 

Aici sunt câteva modele de rochii de cununie civilă pentru gravide la care să te gândești:

 

Rochii Maxi – rochiile lungi sunt ideale pentru gravide, oferind confort și eleganță în același timp.

Rochii Empire - acestea au o linie sub bust, accentuându-ți silueta și oferindu-ți un aspect elegant.

Rochii Wrap – rochiile parte peste parte se potrivesc perfect formelor tale în creștere și oferă un aspect sofisticat.

Rochii cu volane - acestea adaugă un aspect feminin și romantic ținutei tale de cununie civilă.

 

Este important să îți alegi o rochie confortabilă și care să se potrivească cu stilul tău personal. De asemenea, nu uita să îți alegi o mărime potrivită, astfel încât să te simți confortabilă în timpul ceremoniei.

 

 

Acest model de rochie îi oferă copilului suficient loc să se desfășoare, oricât de înaintată ar fi sarcina, neprezentând vreun disconfort din acest punct de vedere. 

Rochie gravide cununie civila

 

 

Dacă dorești o rochie care să evidențieze tocmai burtica în creștere, atunci poți alege un model de rochie sirenă care să accentueze fiecare centimetru din talia ta.

 

Evită totuși rochiile cu corset și alege ca în partea superioară rochia să aibă un croi lejer.

 

Poți alege rochii cu mâneci, cu bretele sau modele de rochii cu umerii lăsați, rochii cu un decolteu generos în V sau rochii cu detalii din dantelă care oferă nu numai confortul necesar, ci și un plus de stil și eleganță ținutei tale în una dintre cele mai importante zi din viața ta. 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou