Saci combinezon carucior/ scaun de mașină

Sunt 8 produse.

Se afișează 1-8 din 8 produs(e)

Filtre active

Descoperă Eleganța și Confortul Sacului Cocoon Negru de la 7 AM Enfant pentru Scaunul de Mașină al Bebelușului Tău!

 

Călătoriile cu bebelușul tău vor deveni mai elegante și mai confortabile cu Sacul Cocoon negru de la 7 AM Enfant. Acest sac combinezon pentru scaunul de mașină și carucior oferă un nivel superior de confort și siguranță pentru micuțul tău în timpul plimbărilor.

 

Potrivire perfectă pentru toate modelele de scaune auto! Instalarea și demontarea sa sunt un joc de copii datorită bazei elastice concepute cu grijă, astfel încât să nu pierzi timp prețios.

 

Acest sac Cocoon este gândit să facă față vremii aspre - este rezistent la vânt și ploaie, dar în același timp incredibil de ușor și confortabil pentru bebelușul tău, oferindu-i o experiență plăcută în timpul călătoriilor de iarnă.

 

Adio lupta cu straturile de haine! Cu Sacul Cocoon, economisești timp, iar bebelușul tău va fi mereu bine îngrijit în scaunul de mașină, protejat de condițiile meteo aspre și menținut confortabil în timpul plimbărilor de iarnă.

 

Iar dacă devine prea cald afară sau în mașină, nu-ți face griji! Sacul Cocoon este prevăzut cu fermoare laterale convenabile la nivelul umerilor, permițându-ți să descoperiți capul copilului într-un mod simplu și rapid.

 

Cu blana artificială deosebit de moale, izolație ultra-moale și căptușeală din micro-fleece sau pluș, bebelușul tău va fi înconjurat de căldură și confort, indiferent de condițiile meteorologice.

 

Și cea mai bună parte? Sacul Cocoon este complet lavabil la mașină și uscabil, ceea ce face întreținerea sa o simplă plăcere.

 

Detalii esențiale:

Potrivire Conturată: Elimină orice strat de material între copil și hamul în 5 puncte al scaunului auto. BébéPOD Teddy este combinezonul perfect asemănător unui sweatshirt pentru bebeluși la temperaturi mai blânde, având o căptușeală moale de pluș și o carcasă exterioară pufoasă pentru un confort maxim.

 

Potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 9 luni.

 

Adaptați BébéPOD la scaunul de mașină sau la cărucior după cum credeți de cuviință, oferindu-le micuților voștri confortul de care au nevoie.

 

Husa detașabilă se transformă într-o pătură cu un singur panou în zilele mai calde, oferind o soluție versatilă pentru orice vreme.

 

Ușor de întreținut: în cazul petelor sau altor accidente de murdărie, sacul poate fi spălat în mașina de spălat, astfel încât să rămână mereu curat și proaspăt pentru bebelușul tău.

 

Registru cont nou