Centuri și corsete

Sunt 2 produse.

Se afișează 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Centurile modelatoare ajuta la compresia burticii ramase dupa nastere, la aplatizarea abdomenului si la o revenirea frumoasa si corecta dupa maternitate. 

Urmareste si articolele noastre despre cum este recomandat de catre medici sa ai grija de corpul tau dupa nastere, pentru a evita diastazis rectis.

Foloseste centuri de modelare dupa ce ai nascut si vei arata la fel de bine ca inainte de a deveni mama. 

Avantajele folosirii centurilor pentru gravide si de modelare postpartum

Termenul tehnic pentru centuri postpartum la modă este de “lianții abdominali” și fac exact acest lucru: oferă compresie și sprijin pentru abdomen și partea inferioară a spatelui, îmbunătățind în același timp circulația și respirația. 

Astfel de lianți au fost prescriși de medici de ani de zile după intervenții chirurgicale abdominale - inclusiv pentru cezariene - dar în ultimul deceniu, centurile pentru burtă concepute special pentru femeile care au nascut au inundat piața. 

Sunt disponibile în mai multe stiluri (brâuri postpartum, curele, centuri și multe altele) și cu închideri diferite (Velcro, fermoare, cârlig printre altele), dar beneficiile principale ale strangerii burtii postpartum rămân aceleași peste tot:

• Susțin mușchii abdominali și pot ajuta la evitarea diastazis rectis, o afecțiune în care abdominalele rămân separate după sarcină

• Pot ajuta cu durerile lombare și postura

• Pot atenua alte dureri și presiuni (în special în jurul cezarienei)

• Se spune că ajută la reducerea umflăturii

Un singur lucru nu ti-l poate garanta o centura postpartum? Ca poate face singura minuni in ceea ce priveste revenirea la silueta de dinainte de sarcina. Acest lucru se realizeaza impreuna cu dieta, exercițiile fizice și timp (rabdare) - in schimb, centura ajuta la o revenire corecta si frumoasa, pentru ca pierderea kilogramelor nu inseamna totul, modelarea abdomenului fiin si ea importanta.

Registru cont nou