Declarația de consimțământ

cu privire la utilizarea produselor oferite de Google Inc.

WoW MoM SRL, cu sediul în București, Piața Pache Protopopescu, nr.1, sector 2, telefon 0722.600.406, adresa de email office@mamaboutique.ro(în continuare, „Societatea”), proprietarul magazinului online cu articole, pre și postnatale, pentru femei însărcinate și mame găzduit pe pagina www.mamaboutique.ro(în continuare, „Site”), va putea folosi, cu acordul dumneavoastră, servicii de promovare a Site-ului în rețeaua de căutare și de analiză web cu privire la utilizarea Site-ului de către dumneavoastră, prin intermediul produselor Google AdWords și Google Analyticsoferite de Google Inc..

În rândurile de mai jos, puteți afla mai multe detalii despre produsele oferite de Google Inc. utilizate de Site.

Pentru orice informații suplimentare și neclarități vă puteți adresa doamnei Claudia Știrbei la numărul de telefon 0722.600406 sau la adresa de email office@mamaboutique.ro.

Produsele oferite de Google Inc. utilizate de Site

A. Google AdWords

Întrucât se înregistrează milioane de căutări pe Google în fiecare zi, prin alegerea și utilizarea acestui produs avem posibilitatea de a ne asigura că publicul-țintă, utilizator de servicii online, observă marca noastră sub care funcționează Site-ul ori de câte ori caută, prin intermediul motoarelor de căutare furnizate de Google Inc., produse și servicii de tipul celor oferite pe Site și poate, cu această ocazie, va decide să acceseze Site-ul, să ne evalueze oferta și să decidă, ulterior, să achiziționeze unul sau mai multe din produsele și serviciile noastre.

Eficiența campaniei de promovare, după ce începe difuzarea anunțului de promovare, este măsurată prin diverse rapoarte puse la dispoziție de Google Inc. fundamentate pe numărul de click-uri distribuite de utilizatorii de servicii online atunci când au decis să viziteze Site-ul.

Astfel, rapoartele ne vor ajuta să ne adaptăm campaniile de promovare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Datele pe care se bazează rapoartele sunt anonime.

Fiecare anunț de promovare va fi difuzat pentru o perioadă de 15 zile.

B. Google Analytics

Google Analytics ne oferă instrumentele de analiză digitală de care avem nevoie pentru a analiza datele de la toate punctele de contact într-un singur loc, pentru o înțelegere mai profundă a experienței clienților.

Puteți apoi să împărtășiți perspectivele care contează pentru întreaga dvs. organizație.

Alte informații

Datele colectate vor fi puse la dispoziție agenției de marketing cu care colaborăm.

Serverul pe care sunt stocate datele dumneavoastră la acest moment se găsește în România, București, str. Oxigenului, nr. 3.

Mai multe detalii despre scopurile în care pot fi prelucrate datele cu caracter personal colectate prin utilizarea produselor oferite de Google Inc., perioada de stocare a datelor colectate, până la retragerea consimțământului, precum și despre drepturile dumneavoastră de acces, rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, la portabilitatea datelor și la opoziție, și despre obligațiile Societății de a notifica destinatarii privind rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricționarea prelucrării și de a vă informa cu privire la încălcarea securității datelor cu caracter personal, puteți găsi aici, Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Registru cont nou