Baby nest-uri

Sunt 12 produse.

Se afișează 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active

Baby nest - pentru nou-născuți

Baby nest sau cuiburile pentru bebeluși fac parte din produsele esentiale, pe care parintii trebuie să le achiziționeze pentru un nou-născut.

Modelele  de beby nest Dada&Rocco se remarcă printr-o calitate deosebită a materialelor și prin utilitate pentru mai mult timp fiind mai mari decat cele clasice.

Babynest-ul este un produs care oferă siguranță pentru orice bebeluș, un cuib în care acesta poate dormi pe spate, poziția care este recomandă în primele luni de viață.

Poate fi așezat chiar și în patul părinților, bebelușul fiind în siguranță cu ajutorul acestui produs.

Acest baby nest oferă un sentiment de siguranță pentru părinți, deoarece creează un mediu familiar și pentru bebeluși, mediul fiind unul asemănator cu pântecele mamei.

Baby nest/ babynest bebeluși – cât de sigure sunt aceste cuiburi

Este normal ca părinte să fii protector cu bebelușul tău și să îi dorești tot ce e mai bun pentru a se dezvolta corespunzător. De aceea, produsele precum baby nest-urile sunt ideale pentru a fi folosite pentru toti nou-nascutii.

Aceste culcușuri au margini și înveliș moale, care nu provoacă accidentări. Atunci când cumperi un babynest este normal să te întrebi dacă este sigur, ce dimensiuni are și dacă se potrivește copilului. Babynest-urile din gama noastră sunt adaptabile, decorate cu o fundă care se poate desface odată ce copilul crește și au o lungime de 74 cm (când baby nest-ul este închis). Totodata, materialul este unul foarte important. Acesta trebuie să fie certificat OEKO-Tex pentru cel mic și să nu provoace alergii sau iritații. 

Baby nest avantaje - Înainte să cumperi un baby nest, trebuie să cunoști toate avantajele pe care și le poate oferi atât ție, cât și celui mic:

Reprezintă un loc confortabil pentru bebeluș unde poate dormi "îmbrățișat"

Se poate așeza și în pat atunci când părinții doresc să doarmă cu cel mic, protejându-l astfel să nu îl loveasca în somn

Se poate folosi în mai multe locuri precum patut, living, canapea, masă sau direct pe podea

Este portabil, conceput tocmai pentru a putea să il iei cu tine oriunde

Un loc de dormit potrivit pentru primele luni de viață

Se poate regla 

O gamă largă de modele și culori, brand premium Dada & Rocco

Realizat din bumbac 100% certificat OEKO Tex

Culcuș bebe – cum ar trebui folosit un baby nest - Pentru ca bebelusul sa fie in siguranta, trebuie sa stii cum sa folosesti un culcus bebe. Acesta trebuie asezat numai pe suprafate plane, joase si neincalzite. Totodata bebelusul trebuie indreptat cu capul spre capatul baby nest-ului si asezat pe spate in mijlocul culcusului. Baby nest nu este un pat propriu-zis, ci este un culcus care se poate folosi pentru o odihna conforabila si supravegheata, ori atunci cand copilul se joaca sau cand calatoriti. Un aspect deosebit de important pentru un babynest este acela de a avea grija sa nu acoperi copilul in totalitate, acesta reprezentand un risc de sufocare. Verifica mereu suprafata pe care il pui pentru a nu se putea rostogoli sau cadea si nu lasa bebelusul nesupravegheat. Pentru a evita riscul de sufocare sau de accidentare, se poate opri folosirea baby nest-ului o data ce bebelusul se poate misca si se poate intoarce de pe spate pe fata. 

Baby nest preț - Vrei să comanzi un baby nest pentru bebelușul tău? Află cât este un prețul pentru acest produs din colecțiile noastre si plaseaza o comanda online. Alege culcusul pentru bebe dorit in functie de culorile preferate, realizat doar din materiale de calitate si cu utilitati incredibile atat pentru bebelus, cat si pentru parinti.

Registru cont nou