Paturi pentru copii 4 în 1

Sunt 7 produse.

Se afișează 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

Pat pentru copii Cutie Set 4 in 1 oval ce creste odata cu copilul tau, disponibil in Concept Store Mama Boutique pe alb si pe gri.

Setul Cutie 4 în 1, este pătuțul care crește odată cu copilul tău.

Ce înseamnă SET 4 în 1?

Setul 4 în 1 conține varianta de leagăn (pătuțul pe roți) pentru nou-născut + 3 variante de pat de copil care se adaptează pe măsură ce crește cel mic. Extensiile pentru varianta JUNIOR (de la 4 la 10 ani) se comandă separat când va fi nevoie.

  Este confecționat din lemn masiv de fag ecologic cu certificat FSC.

  Include 2 saltele cu miez de spumă BABY și MINI, la fel și bazele de lemn.

  Include 2 cearceafuri de bumbac, certificate OEKO-TEX®.

 Leagănul sau patul de bebe 0 - 6 LUNI - La această vârstă fragedă, copilul tău are nevoie de cea mai mare atenție și apropiere, așa că varianta 1 este leagănul. Acesta are salteaua poziționată sus, pentru ca tu să ai acces ușor la bebelușul tău. Are roți de calitate superioară, care se pot bloca, dar care se deplasează și ușor, care vă permit să vă deplasați simplu, se potrivește prin toate ușile, este sigur și stabil ând este blocat în poziție. Mobilitatea pătuțurilor vă permite să aveți întotdeauna nou-născutul lângă voi. Setul de bază include saltelele confecționate di spumă SkyCell 20 de calitate superioară, cu cearceaf din bumbac ce garantează un somn odihnitor, esențial pentru creșterea și dezvoltarea copilului vostru.  

  • Dimensiuni  H: 90 cm, L: 66 cm, L: 83 cm. 

 Patul de copil  - 6 - 24 LUNI - Desigur că și această variantă poate fi folosită încă de la naștere, însă conform intrucțiunilor este recomandat a fi folosită începând de la 6 luni, când copilul poate sta singur. MINI are o saltea amenajată în poziția superioară, oferind un mediu sigur și familiar. CUTIE MINI 1 se poate configura foarte ușor de către orice părinte, folosind elementele de extensie incluse în fiecare set de bază. 

  • Dimensiuni H: 81(90) cm,  L:126 cm, L 83: cm.

Prin coborârea bazei patului și a saltelei, obțineți varianta MINI 2 de pat frumos, în care copilul vostru poate dormi în următorii ani. Vizibilitatea este întotdeauna optimă, astfel încât îl puteți vedea în permanență și el pe voi. Poziția scăzută a saltelei și posibilitatea de a scoate o extensie și roțile, îl protejează mai ales când începe să se urce singur și să coboare. 

Varianta de JUNIOR nu este inclusă în set-ul inițial, dar la momentul oportun binențeles că se poate comanda separat. Aceasta mai presupune o expensie, o bază de lemn și o saltea de până la 184 cm lungime, ceea ce însemană că îl puteți folosi până în jurul vârstei de 10 - 11 ani. 

Patul de copii Cutie Set 4 în 1 este disponibil în Concept Store Mama Boutique în culorile alb, gri și lemn nature.

Registru cont nou