Paturi pentru copii

Sunt 9 produse.

Se afișează 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active

Bine ați venit la Mama Boutique - Specialistul în Paturi pentru Bebeluși și Copii!

 

La Mama Boutique, înțelegem cât de important este somnul sănătos și sigur pentru micuțul dvs. Ne dorim ca bebelușul să doarmă bine și să fie în siguranță în patul său, iar pentru părinții proaspeți, toate regulile și sfaturile despre somn pot părea confuze.

 

Pat pentru bebelusi/ Pat pentru copii

 

Ne dorim ca bebelușul să doarmă bine și să fie în siguranță în patul său, dar toate regulile și sfaturile pot fi confuze pentru un proaspăt părinte.

 

Somnul este un proces de dezvoltare ce se modifică pe tot parcursul vieții. Trezirea pe timpul nopții este normală la bebeluși, iar copiii sănătoși se trezesc de câteva ori pe noapte la sfârșitul ciclurilor de somn. 

 

Nou-născuţii pot să doarmă timp de 18 ore pe zi, dar adesea numai 2-3 ore legate.

 

În timpul primului an de viaţă, durata totală a somnului scade la aproximativ la 15 ore, iar majoritatea somnului este concentrat în timpul nopții, pe măsură ce se dezvoltă ritmurile circadiane (funcții biologice legate de ziua de aproape 24 de ore). 

 

Este important de reținut că bebelușii sunt diferiți și nu există reguli general valabile!

 

Unde ar trebui să doarmă un nou-născut? In pat pentru bebelusi sau in pat cu parintii?

 

Poate avea o pătură sau o pernă bebelusi în pat sau in co-sleeper? 

 

Și este sigur ca bebelusul să doarmă în pat cu mine?

 

Mai mult ca sigur că aveți o mulțime de întrebări despre cum să adormiți copilul în siguranță. Iată sfaturi de somn sigur pentru bebeluși de la Academia Americană de Pediatrie (AAP).

  • Împarte camera, dar nu patul. 

o   Dacă copilul doarme în pat pentru bebelusi in primele șase luni (și în mod ideal până la un an), acest lucru poate contribui la scăderea riscului de SIDS cu până la 50%. Co-sleeping-ul este o idee minunată, care facilitează hrănirea pe timp de noapte dacă alăptați.

 

Ar trebui să evitați adormirea bebelușului în patul părinților, spune AAP. Lăsați copilul întotdeauna în propriul coș de bebeluși sau pat pentru copii, deoarece pernele și păturile patului dvs. ar putea reprezenta un pericol. 

Lăsați bebelușul să doarmă într-un pat pentru copii, co-sleeper sau într-un coș pentru bebeluși lângă patul mare.

 

Depinde de tine dacă nou-născutul tău doarme într-un coș de bebeluși sau pat pentru copii atunci când ajungeți de la maternitate. 

Cos-ul co-sleeper din răchită este iar o idee wow și indiferent ce alegeți, produsul ar trebui să respecte cele mai recente considerente CPSC.

 

Mama Boutique are o colectie frumoasa, dar si foarte practica de cosuri pentru bebelusi, ce pot fi utilizate pana in jurul varstei de 6 luni ( in functie de dezvoltarea fiecarui copil in parte) oriunde in casa, in living pe timpul zilei si in dormitor pe timpul noptii.

 

Pat pentru bebelusi care creste odata cu copilul, deja este super cunoscut printre parinti Pat 4 in 1 Noona ( disponibil in 3 culori si care se poate modifica dupa nevoi pana la 1.84 cm), patul pliabil care este de asemenea util si usor de folosit pana in jurul varstei de 6 luni si/ sau Patul Sofi care are multiple intrebuintari, cu salteaua sus sau jos, co-sleeper sau normal. 

 

Alege patul pentru bebelusi in functie de nevoile si spatiul vostru si acela va va fi cel mai de folos. 

 

La Mama Boutique, punem siguranța și confortul copilului dvs. pe primul loc.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți gama noastră de paturi pentru bebeluși și copii în Concept Store-ul nostru din Piața Pache Protopopescu, nr. 1 București.

 

Alegeți Mama Boutique pentru o noapte liniștită și sigură pentru micuțul dvs.!

Registru cont nou