{}

Protectie pat copii

Sunt 26 produse.

Se afișează 1-20 din 26 produs(e)

Filtre active

Protectie pentru patul bebelusului

Sunt sau nu sunt sigure protectiile pentru pat?

Sunt o multime de pareri cu privire la siguranta bebelusilor in paturile aglomerate de protectii si perne de bebelusi, paturici si alte accesorii dragute, colorate si fluffy. Va recomandam sa va interesati cu seriozitate asupra produselor pentru camera bebelusului. 

Stim ca astepti cu nerăbdare să decorezi pătuțul bebelusului tau, dar amintește-ți mereu -  LESS is MORE!

Alege protectii de patut de la branduri recunoscute, sigure, cat mai simple si din materiale naturale. 

Recomandarea Pediatrilor este sa tineți pătuțul gol, cu excepția unei saltele ferme cu cearșaf montat. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că bebelusului i-ar putea fi frig, puteți folosi un sac de de dormit pana la momentul cand va fi sigur sa folositi o paturica.

Verificați pentru a vă asigura că salteaua are o dimensiune adecvată și este poziționată la înălțimea adecvată. Odată ce un bebeluș se poate așeza singur, nivelul saltelei poate fi coborat si pentru evitarea loviturilor, puteti folosi protectie pentru pat individuale pe grilajul patutului.

Alege cele mai inovatoare protecții de pat pentru copii, unice pe piața din Romania, Mama Boutique fiind unic distribuitor al brandului premium Dada & Rocco. 

Protecțiile inteligente individuale ofera vizibilitate în pătuț părintelui, dar și copilului, permit circularea aerului și asigură confortul și protecția copilului. 

Varietatea și combinarea protecțiilor clasice pentru pătuț cu cele individuale vor crea un ambient plăcut în camera bebelușului tău si poti avea designul mult dorit, dar simplu si sigur pentru bebelus.

Protecțiile împletite au pe lângă rolul de protecție și un design deosebit, iar materialele din care sunt create sunt sigure pentru copii OEKO-TEX®, clasa I.

Protectiile individuale pentru pat sunt categoric cele mai sigure pentru copilul vostru. 

Vă așteptăm în magazinul nostru din Piața Pache Protopopescu nr. 1 

Registru cont nou