Protectie pat copii

Sunt 20 produse.

Se afișează 1-20 din 20 produs(e)

Filtre active

Protectie pentru patul copilului/ Aparatori patut

Sunt sau nu sunt sigure protectiile pentru pat?

Sunt o multime de pareri cu privire la siguranta bebelusilor in paturile aglomerate de protectii si perne de bebelusi, paturici si alte accesorii dragute, colorate si fluffy. Va recomandam sa va interesati cu seriozitate asupra produselor pentru camera bebelusului.

Stim ca astepti cu nerăbdare să decorezi pătuțul bebelusului tau, dar amintește-ți mereu -  LESS is MORE!

Alege protectii de patut de la branduri recunoscute, sigure, cat mai simple si din materiale naturale.

Recomandarea pediatrilor este sa tineți pătuțul cat mai gol, cu excepția unei saltele ferme cu cearșaf montat. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că bebelusului i-ar putea fi frig, puteți folosi un sac de de dormit pana la momentul cand va fi sigur sa folositi o paturica.

Protectii individuale pentru pat copii 

Verificați pentru a vă asigura că salteaua are o dimensiune adecvată și este poziționată la înălțimea potrivita. Odată ce un bebeluș se poate așeza singur, nivelul saltelei poate fi coborat si pentru evitarea loviturilor, puteti folosi protectii pentru pat individuale pe grilajul patutului.

Alege cele mai inovatoare protecții de pat pentru copii, unice pe piața din Romania, Mama Boutique fiind unic distribuitor al brandului premium Dada & Rocco. 

Protecțiile inteligente individuale ofera vizibilitate în pătuț părintelui, dar și copilului, permit circularea aerului și asigură confortul și protecția copilului. 

Varietatea și combinarea protecțiilor clasice pentru pătuț cu cele individuale vor crea un ambient plăcut în camera bebelușului tău si poti avea designul mult dorit, dar simplu si sigur pentru bebelus.

Protecțiile împletite au pe lângă rolul de protecție și un design deosebit, iar materialele din care sunt create sunt sigure pentru copii OEKO-TEX®, clasa I.

Protectiile individuale pentru pat sunt categoric cele mai sigure pentru copilul vostru.  Vă așteptăm în magazinul nostru din Piața Pache Protopopescu nr. 1 sa vedeti toate culorile si modelele potrivite pentru protectia copilului si linistea voastra.

La Mama Boutique poti gasi o gama variata de protectii individuale pat bebelusi, aparatori laterale pentru pat din acelasi model sau protectii impletite deosebit de frumoase care va asigura nopti linistite.

 

Aparatori laterale protectie pat copii

Protecție clasică pentru pătuțul bebelușului tău o reprezinta aparatorile laterale care pot fi combinate cu ususrinta cu protecțiile individuale, pentru un design wow și o protecție foarte bună si sigura. 

  Acestea pot acoperi 3/4 din pătuț și sunt disponibile în dimensiunea M - 60*120*60 cm ( înălțime 40 cm și grosime 2 cm) și L -70*140*70 (înălțime 40 cm, grosime 2 cm).

  Protecțiile pentru pătuț sunt ferme și au legături lungi pentru a putea fi fixate ușor, dar bine de pat. 

 Buretele poate fi înlăturat pentru a spăla cu ușurință învelitoarea.

 Odată combinate cele două protecții, cea clasică cu cele inteligente, vei obține maximum de protecție, circularea eficientă a aerului și o vizibilitate perfectă către copil. 


Protectiile impletite 

Cele mai frumoase si mai instagramabile protectii pentru patut sunt declarate cele impletite. 

Protecția laterală împletită înlocuiește protecția clasică pentru pătuț si poate fi folosită în orice fel de pătuț, se potrivește indiferent de model.

Protecția împletită vine împreună cu 2 cordoane pentru a putea fi fixată pe pătuț. 

Protecția împletită este realizată dintr-o catifea extrem de fină și delicată.

Materialul este hipoalergenic, confortabil și luxos, certificat Oeko-Tex Standard 100. 

Protecția împletită este realizată în Croația, UE.

  • Te asteptam in Concept Store-ul nostru Mama Boutique din Piata Pache Protopopescu, nr 1 Bucuresti sa vezi care vi se potriveste cel mai bine pentru protectia copilului.

Registru cont nou