Protectie pat copii

Sunt 17 produse.

Se afișează 1-17 din 17 produs(e)

Filtre active

Bine ați venit la Mama Boutique - Destinația Perfectă pentru Protecția și Confortul Patului Copilului!

 

Suntem aici pentru a vă ghida în alegerea ideală pentru protecția și confortul pătuțului copilului dvs.

 

Cu atâtea opțiuni pe piață, este esențial să vă concentrați asupra siguranței și confortului micuțului dvs.

 

În lumina aceasta, vă sfătuim cu seriozitate să luați în considerare produsele pentru camera bebelușului cu grijă și discernământ. Amintiți-vă mereu că principiul "mai puțin înseamnă mai mult" este esențial. Alegeți cu încredere protecții de patut de la branduri de încredere, care oferă produse simple și confecționate din materiale naturale.

 

Recomandarea noastră este să mențineți pătuțul cât mai simplu, cu excepția unei saltele ferme acoperite cu un cearșaf adecvat.

Dacă vă îngrijorați că bebelușului i-ar putea fi frig, puteți opta pentru un sac salopetă de dormit până când va fi suficient de mare pentru o păturică.

 

La Mama Boutique, vă oferim o gamă diversificată de protecții individuale pentru pat copii, adaptate la nevoile dvs. Verificați întotdeauna dimensiunile și poziționarea saltelei pentru a vă asigura că sunt adecvate și în siguranță. După ce bebelușul se poate așeza singur, puteți coborî nivelul saltelei și folosi aparatori patut individuale pentru a preveni orice incidente nedorite.

 

Suntem mândri să fim unic distribuitor al brandului premium Dada & Rocco, oferind cele mai inovatoare protecții de pat pentru copii din România din 2019.

 

Protecțiile inteligente individuale sunt proiectate pentru a oferi vizibilitate atât părinților, cât și copilului, permit circularea eficientă a aerului și asigură confortul și siguranța micuțului dvs.

 

Varietatea și combinația protecțiilor clasice pentru pătuț cu cele individuale vă permit să creați un ambient plăcut în camera bebelușului, combinând designul dorit cu siguranța garantată. Protecțiile împletite nu numai că oferă protecție, ci și un design deosebit, fiind realizate din materiale sigure pentru copii OEKO-TEX®, clasa I.

 

Cu siguranță, protecțiile individuale pentru pat sunt cea mai bună opțiune pentru siguranța copilului dvs.

 

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru din Piața Pache Protopopescu nr. 1, unde puteți vedea toate culorile și modelele potrivite pentru protecția și liniștea copilului dvs. La Mama Boutique, veți găsi o gamă variată de protecții individuale pentru pat bebeluși, aparatori laterale pentru pat din aceeași gamă sau protecții împletite deosebit de frumoase, care vă vor asigura nopți liniștite.

 

Protecțiile laterale pentru pat copii reprezintă o opțiune clasică și pot fi ușor combinate cu protecțiile individuale pentru un design wow și o protecție excelentă și sigură.

 

Acestea acoperă 3/4 din pătuț și sunt disponibile în dimensiunile M – 60*120*60 cm (înălțime 40 cm și grosime 2 cm) și L – 70*140*70 cm (înălțime 40 cm, grosime 2 cm). Aceste protecții sunt ferme și au legături lungi pentru fixarea ușoară și sigură de pat. Învelișul poate fi înlăturat pentru spălare ușoară. Combinate cu protecțiile inteligente individuale, veți obține maximul de protecție, circulație eficientă a aerului și vizibilitate perfectă către copil.

 

Cele mai frumoase și Instagramabile protecții pentru patut sunt cele împletite. Aceste protecții laterale împletite pot înlocui cu ușurință cele clasice și se potrivesc oricărui tip de patut. Sunt însoțite de 2 cordoane pentru fixare pe pat și sunt realizate dintr-o catifea extrem de fină și delicată. Materialul este hipoalergenic, confortabil și luxos, certificat Oeko-Tex Standard 100. Protecțiile împletite sunt fabricate în Croația, UE.

 

Vă așteptăm cu drag în Concept Store-ul nostru Mama Boutique din Piața Pache Protopopescu, nr. 1 București, unde puteți vedea care dintre opțiunile noastre se potrivește cel mai bine pentru protecția copilului dvs. și pentru a vă oferi liniștea pe care o meritați.

 

Alegeți Mama Boutique pentru siguranța și confortul copilului dvs.!

 

Registru cont nou