Leagăne Copii

Sunt 4 produse.

Se afișează 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active

Leagane pentru copii care stau deja singuri în șezut.

 

Leagănul pentru copii aduce numeroase beneficii acestora. Swing-ul calmează și calmează emoțiile.

Leagăn pentru copii va aduce ușurare copilului după o zi întreagă de impresii și îl va calma atunci când dinte sau cu o boală. 

Balansoarul este ideal pentru a-l lăsa pe bebeluș să doarmă în timpul zilei.

În plus, utilizarea unui leagăn întărește mușchii copilului și dezvoltă imaginația spațială.

Leagănele Little M distribuite de Mama Boutique sunt unice, handmade și sunt realizate cu mare atenție la detalii în Spania. Designul lor este rezultatul multor luni de testări alături de un kinetoterapeut. 

Leagănele sunt lucrate manual din materiale de cea mai bună calitate și certificate CE. 

Vor asigura un decor unic al camerei copiilor, livingului, dormitorului sau/ și terasei sau grădinii.

Leagănele sunt dedicate copiilor mici cu recomandarea ca aceștia să stea în șezut singuri.

SPECIFICAȚII

  ✓ Leagănul cu protecție în față este realizat din pânză de in groasă și durabilă. Leagănul este realizat din placă de lemn HDF. 

  ✓ Role și bile din lemn din lemn de fag. 

  ✓ Elemente din lemn vopsite cu vopsea de apă certificată. Perna din in 100% in, umpluta cu umplutura antialergica. Lenjeria este o țesătură antialergică excelentă, care este respirabilă. Balansoarul este suspendat pe frânghii groase de bumbac.

  ✓ Corzile sunt realizate din fire de bumbac - în timpul utilizării, corzile se pot întinde de la 5 cm la 25 cm (în funcție de greutatea utilizatorului de leagăn).

  ✓ Dimensiuni interne 29 cm / 32 cm

  ✓ Lungimea frânghiei 2,3m

  • Corzile leagănului sunt realizate din fire groase de bumbac - în timpul utilizării, corzile se pot întinde de la 5 cm la 25 cm (în funcție de greutatea utilizatorului de leagăn).
  • Perna din in are o umplutură siliconică antialergică. Perna poate fi spălată manual sau într-o mașină de spălat. Se spală la mașină la 30 de grade. Viteză mică de centrifugare. A nu se folosi înălbitor. Nu uscați în uscătorul de  rufe. Plat uscat.
  • Se poate curăța scaunul manual cu un burete alb.
  • Frânghiile pot fi curățate cu burete alb.
  • Balansoarul este agățat de cârligele corespunzătoare de pe tavan sau de rama ușii. Cârligele ar trebui să fie adaptate tipului de tavan sau cadru al ușii și sarcinii pe care o va transporta leagănul. Cârligele trebuie să fie ajustate corespunzător la grosimea frânghiei, capătul lor nu trebuie să frece sau să atingă frânghia, astfel încât să nu apară abraziune în timpul utilizării.
  • Înălțimea scaunului poate fi reglată. Desfaceți nodul de pe coarda de mai jos, ridicați rolele de lemn individual pe fiecare coardă (elemente pe care este suspendat materialul scaunului) sau bilele de lemn, dacă sunt disponibile, la înălțimea corespunzătoare și direct sub sulul de lemn (sau lemn) legați puternicul un singur nod din nou. Repetați de trei ori pe fiecare parte.

Registru cont nou