Termeni si Conditii Mama Boutique

Sediul social: Piața Pache Protopopescu, nr.1, sector 2. București

Telefon: 0722.600.406 E-mail: office@mamaboutique.ro.

1. Termeni și condiții

      Utilizarea site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor de mai jos. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani. Pentru utilizarea site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a site-ului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile.

1. Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul magazinului virtual www.mamaboutique.ro către Cumpărător.

2. Magazinul virtual www.mamaboutique.ro este proprietatea S.C.WoW MoM S.R.L. Conținutul acestui site (text, grafică, logo, icon-uri, imagini) este protejat de legea drepturilor de autor și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română.

3. Nu este permisă folosirea niciunei date de pe site-ul www.mamaboutique.ro fără acordul scris al S.C. WoW MoM S.R.L. Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul anterior menționat, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

4. Dacă Cumpărătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii, dar și a Politicii de Retur, pe care resomandăm să o citească înainte. Acceptarea comenzii se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Mama Boutique către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Mama Boutique are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

5. Toate documentele și informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător magazinului online Mama Boutique, vor rămâne în proprietatea Mama Boutique. Datele cu caracter personal ale clienților nu pot fi folosite, și nici furnizate altor părți și se folosesc exclusiv în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Mai multe detalii privind prelucrarea datelor puteți găsi aici, Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Desigur, Cumpărătorul este direct răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator și parola și este de acord să-și asume întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola respectivă. În cazul în care Cumpărătorul suspectează că, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, este rugat să ne contacteze urgent la nr de tel: 0722.600.406 sau pe adresa de e-mail: office@mamaboutique.ro.

6. În cazul în care Mama Boutique primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrându-se în termen de 3 zile lucrătoare. Mama Boutique își rezervă de asemenea dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii în cazul în care intervin probleme (de orice fel).

7. Produsele din magazinul virtual sunt oferite în limita stocului disponibil și în forma în care sunt furnizate de către producător. Este posibil ca în momentul acceptării comenzii, produsul solicitat să nu mai fie pe stocul Mama Boutique. În acest caz, Cumpărătorul va fi contactat de un reprezentant al Mama Boutique. Imaginile de prezentare a produselor sunt cu titlu de prezentare. Culorile hainelor de gravidă solicitate pot diferi ușor față de cele din fotografii, datorită diferențelor de rezoluție a computerelor, a setării de culoare și intensității acestora. De asemenea, măsurile din descriere sunt aproximative, fiecare produs având particularitățile lui în functie de producător. 

8. În cazul în care Cumpărătorul are îndoieli în ceea ce privește produsele Mama Boutique, acesta este sfătuit să ne contacteze pentru informații suplimentare sau să viziteze showroom-ul. După efectuarea unei comenzi pe site-ul www.mamaboutique.ro, Cumpărătorul va primi un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii.

9. Mama Boutique își rezervă dreptul de a refuza comenzile în cazul în care informațiile referitoare la un anumit produs au fost introduse greșit sau produsul nu se mai află în stoc.

10. Prețul, modalitatea și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Mama Boutique va emite către Cumpărător o factură pentru bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

11. Prețurile afișate pe site includ TVA. Mama Boutique își rezervă dreptul de a modifica prețurile de vânzare ale produselor prezentate, cât și promoțiile în derulare, fără o notificare prealabilă. În cazul în care acestea se modifică ulterior confirmării comenzii Cumpărătorului, facturarea se va face conform prețului afișat pe site în momentul comenzii.

12. Mama Boutique se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat ușă-în-ușă către Cumpărător la adresa menționată de acesta odată cu crearea contului de utilizator. În cazul în care, imediat după efectuarea comenzii, Cumpărătorul nu mai dorește achiziționarea produselor, este obligat la suportarea cheltuielilor de transport (până la adresa acestuia și retur la Mama Boutique). De asemenea, obligația la plata cheltuielilor de transport intervine și în cazul în care adresa menționată de Cumpărător ca destinație a comenzii este greșită sau dacă se face dovada că a fost avizat de compania de transport să ridice/să primească coletul și nu a făcut acest lucru.

13. Clientul își asumă toată răspunderea în momentul confirmării și trimiterii comenzii că dacă decide în orice moment după finalizarea comenzii să refuze primirea acesteia și transportul a fost efectuat, va suporta cheltuielile de transport. Diferența de plată va fi exact diferența între factura fiscală inițială și factura storno ulterior emisă.

14. Returnarea coletelor se va face în conformitate cu termenii/condițiile de la rubrica Politică de returnare. Mama Boutique va încerca rezolvarea oricărui litigiu apărut între clienți și S.C.WoW MoM S.R.L. pe cale amiabilă. În cazul în care cumpărătorul realizează că produsul achiziționat online nu este ceea ce și-a dorit, acesta are posibilitatea conform OUG 34/2014 de a returna produsul respectiv optând pentru una din variante: fie alege pentru returnarea banilor în contul bancar personal, fie pentru schimbarea produsului cu o altă mărime sau înlocuirea produsului cu un altul (bineînțeles în limita stocului disponibil la momentul primirii de către magazin a coletului), contravaloarea acestuia fiind reglată in funcție de caz. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice! Cumpărătorul online are dreptul la retur, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului urmând una din cele două proceduri, în funcție felul în care s-a înregistrat.

Produsele achiziționate în showroom se pot returna în decurs de 30 zile, în stare impecabilă, nepurtate, cu etichetele intacte și cu bonul fiscal. Este posibilă înlocuirea cu un alt produs, altă mărime. Returnarea banilor se va face numai în cazul în care produsul are defect de fabricație. 

În cazul în care produsul/ produsele au fost comandate la cererea clientului (au presupus comandă separată de comenzile uzuale ale magazinului) și au presupus costuri suplimentare pentru magazin (ex - transport special pentru produsul în cauză, manoperă în regim de urgență etc), acestea nu se pot returna. Costurile suplimentare pentru satisfacerea cererii speciale sunt suportate de magazin, motiv pentru care nu se poate accepta returul. În cazul în care nu s-a reușit stingerea litigiului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române conform Legilor din România.

15. Drepturile de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri, le aparțin acestora și sunt reproduse numai cu acceptul lor.

Card Cadou Mama Boutique

16. Pentru a achiziționa un Card Cadou Mama Boutique, conectați-vă la contul dvs. și accesați rubrica Voucher Cadou. Urmați apoi instrucțiunile pentru a face comanda.

17. Dacă achiziționați un voucher cadou, vă rugăm să verificați adresa de e-mail de livrare pe care o introduceți - este responsabilitatea dumneavoastră de a face acest lucru și nu putem fi trași la răspundere în cazul în care un card cadou este utilizat de altcineva, dacă adresa de e-mail introdusă este incorectă. În plus, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru carduri cadou pierdute sau folosite de alta persoanã decât destinatarul.

18. De asemenea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru carduri furate, pierdute sau șterse. Asigurați-vă că destinatarul a primit voucher-ul, deoarece este responsabilitatea lor de a păstra cardul cadou în condiții de siguranță.

19. Nu ne putem asuma responsabilitatea în cazul în care un voucher cadou nu poate fi livrat la adresa de e-mail a destinatarului din cauza filtrelor de spam, firewall-uri, capacitatea de cutia poștală a destinatarului sau orice alți factori în afara controlului nostru.

20. Odată achiziținat, cardul cadou poate fi folosit ca plată integrală pe www.mamaboutique.ro sau în Concept Store-ul nostru din Piața Pache Protopopescu, nr.1, sector 2, București.

21. Cardurile cadou sunt valabile timp de 12 de luni de la data achiziției.

22. Nu aveți dreptul să utilizați mai mult de un card cadou la o singură comandă.

23. Cardurile cadou nu pot fi utilizate împreună cu alte coduri promoționale și discount.

24. Cardurile cadou nu pot fi folosite pentru a cumpăra alte carduri cadou.

25. În cazul în care valoarea achiziției este mai mică decât valoarea cardului cadou, diferența de sumă nu poate fi restituită cash sau sub altă formă, alta decât în produse la primul moment al achiziției. În cazul în care comanda dvs. depășește valoarea cardului cadou, puteți plăti soldul restant utilizând o altă metodă de plată.

26. În cazul retururilor de produse achiziționate în urma voucher-ului cadou, nu vor exista schimburi monetare pentru comenzi returnate sau anulate efectuate cu tichete cadou, ci este posibilă doar varianta înlocuirii cu altă mărime sau alt produs. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment.

27. În cazul codurilor de reducere marcate cu*, acestea nu se aplică produselor nou intrate în colecțiile magazinului și nici nu se cumulează cu alte campanii de reduceri. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați și vă comunicăm care sunt acestea la momentul respectiv.

28. REDUCERILE DE BLACK FRIDAY -  Promoțiile nu se cumulează. Codul de reducere nu se cumulează cu seturile promoționale sau cu produsele care sunt deja reduse. Promoțiile sunt valabile numai online în perioada 09 - 13.11.2023. Ofertele sunt valabile în limita stocurilor disponibile. 

Înregistrarea cu Facebook

1. www.mamaboutique.ro nostru folosește o extensie a site-ului de socializare media denumit Facebook.

2. Când vizitați www.mamaboutique.ro, plug-in-ul conectează direct programul dvs. de navigare pe internet la serverul Facebook. În acest fel Facebook obține informații despre vizita dvs. pe www.mamaboutique.ro prin intermediul adresei dvs. IP. Dacă sunteţi logat/înregistrat în contul dvs. de Facebook, Serverul Facebook va putea să redirecţioneze un user către contul nostru de Facebook.

3. Chiar dacă nu folosiți Facebook, este totuși posibil să transmiteți informații în legătură cu adresa IP care poate fi salvată de Facebook. În conformitate cu declarațiile Facebook doar adresa ascunsă IP este salvată.

4. Dorim să menționăm că în calitate de operator al www.mamaboutique.ro nu obținem informații referitoare la conținutul de date sau folosirea de date de către Facebook. Mai multe informații despre acesta vă rugăm să citiți aici: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Feedback

1. Utilizatorii www.mamaboutique.ro pot posta comentarii, pot trimite întrebări și sugestii. Informațiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact, social media, email și vor fi folosite ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

2. Mai multe detalii privind prelucrarea datelor puteți găsi aici - Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Menționăm că acceptarea prin bifarea Termenilor și Condițiilor dinainte de completarea comenzii, reprezintă acordul și semnarea contractului prin care luați la cunoștință și sunteți de acord cu politicile magazinului.

Registru cont nou