HAINE GRAVIDE

Sunt 176 produse.

Se afișează 1-20 din 176 produs(e)

Filtre active

Hainele pentru gravide de la Mama Boutique

Întrucât știm cât de important este să te simți bine în perioada maternității, îți oferim o gama deosebită de haine pentru gravide, care să îți asigure confortul necesar. De la pantaloni pentru gravide până la lenjerie intimă frumoasă și de calitate, sutiene pentru gravide, chiloti pentru gravide, la magazinul Mama Boutique vei găsi tot ce ai nevoie în sarcină și după naștere. 

Singurul magazin din România cu colecție premium de rochii gravide pentru cununie civilă, dar și cu rochii gravide de la brand-uri precum Seraphine, Tiffany Maternity, Happy Mum.

Cache Coeur este de asemenea unul din brandurile premium care ne asigură articolele ce alcătuiesc colecția de lenjerie intimă pentru gravide, sutienele pentru gravide și alăptare, chiloți pentru gravide cu talie înaltă, dar și sub burtică, cămăși de noapte pentru gravide și alăptare, negjlijee sexy, costume de baie pentru gravide și centuri gravide. 

Tot de la Seraphine, avem în premieră celebrele bluze skin to skin care asigură conectarea bebelușului cu mama și chiar și cu tatăl, prin atingerea pielii și care sunt alegerea a tuturor proaspetelor mame și a taților care își doresc să experimenteze această senzație atât de minunată pentru părinți și bebeluși. 

Pantalonii pentru gravide, la fel ca blugii pentru gravide care fac parte din colecția de haine gravide Mama Boutique sunt de calitate superioară cu croieli ce avantajează orice siluetă, cu materiale perfecte pentru pielea delicată.

Avantajul enorm al hainelor pentru gravide pe care le găsești în selecția magazinului Mama Boutique este că toate sunt gândite pentru purtarea și folosirea acestora și după naștere. 

Te așteptăm în primul Concept Store din București dedicat mamelor din Piața Pache Protopopescu, nr.1.

Registru cont nou