Perne pentru alăptare

Sunt 6 produse.

Se afișează 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

Când ești însărcinată, este posibil să simți nevoia ameliorării durerilor corporale sau pelviene cu o pernă pentru gravide.

 

Dacă ești proaspătă mamă, s-ar putea să te gândești la beneficiile unei perne pentru alăptare.

 

Perna de alăptare este o mini-versiune a pernei pentru gravide. Este mai mică ca dimensiune și poate fi transportată cu ușurință.

 

Perna este fabricată din materiale ecologice și durabile.

 

 

Pernele pentru gravide sunt doar pentru sarcina?

 

Uneori în formă de U, C sau V, aceste perne oferă sprijin femeilor însărcinate care încearcă să găsească poziții confortabile de dormit, care să se potrivească cu burtica în creștere.

 

Se pare că pernele pentru gravide pot fi grozave și pentru persoanele care nu sunt însărcinate care încearcă doar să găsească poziții confortabile de dormit care să nu pună presiune asupra coloanei vertebrale, dormind cu perna între picioare.

 

Sunt necesare pernele de sarcina?

Chiar dacă nu este o „necesitate”, o pernă de sarcină nu este un articol de lux: este ceva care te poate ajuta să ai mai multă energie, mai multă rezistență și mai multă flexibilitate pe măsură ce sarcina avansează și presiunea burticii devine mai mare.

 

De ce ar trebui să doarmă o femeie însărcinată cu o pernă între picioare?

Punerea unei perne între picioare menține pelvisul într-o poziție neutră și împiedică rotirea poziției coloanei vertebrale în timpul nopții.

 

Registru cont nou