Livrare în București în aceeași zi!

Datorită colaborării cu Sinapseria - firmă de curierat pe bicicletă, puteți opta pentru varianta livrării în 3-5 ore, cu bicicleta - doar în București. Costul unei astfel de livrări este de 30 Lei. Pentru a beneficia de acest serviciu, comenzile trebuiesc efectuate până în orele 13.00, de luni până vineri.

Livrare în țară și în București prin curierat rapid!

Livrarea produselor se face prin curier rapid agreat Mama Boutique - magazin cu haine de gravide. Colaborăm cu Fan Courier și DPD Curier. Produsele vor fi livrate la Cumpărător, la adresa specificată de acesta în momentul comenzii pe site-ul nostru. 

Menționăm că firma de curierat asigură serviciul de transport și este un colaborator contractat, motiv pentru care încercăm să soluționăm pe cât posibil situațiile neprevăzute pe care Cumpărătorul le întâmpină cu curierii, da nu suntem responsabili pentru comportamentul, întârzierile sau tarifele impuse de aceștia.

Dacă Cumpărătorul dorește livrarea produselor la o adresa diferită de cea trecută în formular, este rugat să ne informeze printr-un email la office@mamaboutique.ro.

Durata expedierii variază între 24 - 72 de ore (pentru produsele aflate în stoc), cu livrarea coletului la adresa indicată de Cumpărător.

Contractul cu firma de curierat asigură livrarea comenzilor făcute până în ora 16.00 a unei zile lucratoare, în maxim 48 h, în condițiile în care Cumpărătorul se află la adresa unde a solicitat livrarea.

Costul transportului este de 20 Ron în București și de 24 Ron în țară (în localitățile în care firma de curierat are acoperire) pentru coletele standard cu greutate până în 3 kg.

Produsele cu greutate mai mare sau volum mai mare, se calculează separat conform standardelor impuse de firma de curierat.   

Departamentul nostru vă oferă suport pentru orice situație apărută în relația cu dumneavoastră cu Mama Boutique.

În cazul perioadelor cu oferta transportului gratuit, menționăm că acesta se aplica numai situațiilor când nu sunt percepuți km suplimentari de câtre firma de curierat. Costurile suplimentare pot ajunge la sume foarte mari, motiv pentru care oferta este valabilă în cazul livrărilor către zonele cu livrare standard.

În situația în care produsele sunt livrate incomplet sau incorect, livrările sunt întârziate, doriți să schimbați măsura la un produs etc, vă rugam să ne contactați la office@mamaboutique.ro.

Colete refuzate de către clienți după livrare!

În cazul refuzării coletului după ce s-a efectuat comanda de către client, acesta se obligă să achite ca daune si despăgubiri, interese în valoare de 40 Lei pentru transportul tur-retur.

În caz contrar se aplică clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 și se încalcă prevederile "Termeni și condiții" de pe acest site.

Menționăm că acceptarea prin bifarea Termenilor și Condițiilor dinainte de completarea comenzii, reprezintă acordul și semnarea contractului prin care luați la cunoștință și sunteți de acord cu politicile magazinului.Registru cont nou