ALĂPTARE

Sunt 75 produse.

Se afișează 1-20 din 75 produs(e)

Filtre active

Alege hainele pentru alăptare, concepute pentru a ușura perioada de după naștere, dar și accesorii de ultima generatie si tehnologie care iti vor face alaptarea si viata de proaspata mama mai usoara.

Alăptarea este una dintre cele mai emoționante și profunde experiențe pe care o poate trăi o mamă. Este un moment unic în care mama poate oferi copilului ei dragostea și îngrijirea de care acesta are nevoie în cele mai pure forme.

 

Laptele matern nu este doar un simplu aliment, ci este o substanță vie, plină de nutrienți esențiali, anticorpi și hormoni care ajută la creșterea și dezvoltarea sănătoasă a copilului.

 

Alăptarea poate fi un moment de conexiune emoțională profundă între mamă și copil, care contribuie la creșterea legăturii dintre ei.

 

Pentru mamă, alăptarea poate fi un moment de mândrie, încredere și putere.

 

 Este un simbol al capacității sale de a-și îngriji copilul și de a-i oferi cele mai bune începuturi în viață.

Dar alăptarea nu este mereu ușoară și poate fi însoțită de provocări și obstacole.

 

Este important să se ofere suport și încurajare pentru mamele care aleg să alăpteze, astfel încât să poată trece cu bine peste aceste provocări și să poată beneficia de toate beneficiile alăptării.

 

Alăptarea este un dar minunat, atât pentru mamă cât și pentru copil, și este o experiență emoțională și nutritivă care va rămâne cu amândoi pentru totdeauna.

 

Articolele vestimentare pentru alăptare disponibile pe site-ul Mama Boutique sunt perfecte pentru perioada imediat următoare după naștere, care este sensibilă și ai nevoie de haine speciale pentru alăptare care să-ți facă sarcina mai ușoară.

Comode și rezistente, dar în același timp, cu un design special și feminin, hainele de alăptare te vor face să te simți minunat și să-ți recapeți încrederea în tine!

Vei găsi în Concept Store și în magazinul online de la sutiene alăptare cu clips-uri magnetice la cămăși de noapte pentru alăptare, pijamale pentru alăptare până la ceaiuri pentru alăptare organice de cea mai bună calitate. 

Accesoriile pentru alaptare sunt selectate de la branduri cu valori solide despre maternitate. Pompa de san electrica cu touch, memorie și masaj pentru sâni este bestseller si cel mai apreciat produs din gama de alaptare. Este usor de folosit, nu are fire si este perfecta pentru orice mamica, mai ales la inceput cand volumul laptelui fluctueaza. Tampoanele de san din bambus sunt un produs extrem de apreciat, fiind reutilizabile si care absorb excelent laptele matern in exces. 

Bluzele skin to skin ajută enorm la conectarea cu cel mic, facilitând astfel o alăptare ușoară și confortabilă. De asemenea pernele de alăptare pe care le-am selectat sunt practice și de calitate excepțională, din materiale certificate Oeko Tex cu umplutură antialergenică, ce te ajută să alăptezi relaxată.

Toate hainele pentru alăptare pot fi probate în Concept Store-ul Mama Boutique din Piața Pache Protopopescu, nr 1 - București.

Registru cont nou