ALĂPTARE

Sunt 84 produse.

Se afișează 1-20 din 84 produs(e)

Filtre active

Alege hainele pentru alăptare, concepute pentru a ușura perioada de după naștere, dar și accesorii de ultima generatie si tehnologie care iti vor face alaptarea si viata de proaspata mama mai usoara.

Articolele vestimentare pentru alăptare disponibile pe site-ul Mama Boutique sunt perfecte pentru perioada imediat următoare după naștere, care este sensibilă și ai nevoie de haine speciale pentru alăptare care să-ți facă sarcina mai ușoară.

Comode și rezistente, dar în același timp, cu un design special și feminin, hainele de alăptare te vor face să te simți minunat și să-ți recapeți încrederea în tine!

Vei găsi în Concept Store și în magazinul online de la sutiene alăptare cu clips-uri magnetice la cămăși de noapte pentru alăptare, pijamale pentru alăptare până la ceaiuri pentru alăptare organice de cea mai bună calitate. 

Accesoriile pentru alaptare sunt selectate de la branduri cu valori solide despre maternitate. Pompa de san electrica cu touch, memorie și masaj pentru sâni este bestseller si cel mai apreciat produs din gama de alaptare. Este usor de folosit, nu are fire si este perfecta pentru orice mamica, mai ales la inceput cand volumul laptelui fluctueaza. Tampoanele de san din bambus sunt un produs extrem de apreciat, fiind reutilizabile si care absorb excelent laptele matern in exces. 

Bluzele skin to skin ajută enorm la conectarea cu cel mic, facilitând astfel o alăptare ușoară și confortabilă. De asemenea pernele de alăptare pe care le-am selectat sunt practice și de calitate excepțională, din materiale certificate Oeko Tex cu umplutură antialergenică, ce te ajută să alăptezi relaxată.

Toate hainele pentru alăptare pot fi probate în Concept Store-ul Mama Boutique din Piața Pache Protopopescu, nr 1 - București.

Registru cont nou