{}

Alăptare

Sunt 83 produse.

Se afișează 1-20 din 83 produs(e)

Filtre active

Alege hainele pentru alăptare, concepute pentru a ușura perioada de după naștere!

Articolele vestimentare pentru alăptare disponibile pe site-ul Mama Boutique sunt perfecte pentru perioada imediat următoare după naștere, care este sensibilă și ai nevoie de haine speciale pentru alăptare care să-ți facă sarcina mai ușoară.

Comode și rezistente, dar în același timp, cu un design special și feminin, hainele de alăptare te vor face să te simți minunat și să-ți recapeți încrederea în tine!

Vei găsi în Concept Store și în magazinul online de la sutiene alăptare cu clips-uri magnetice la cămăși de noapte pentru alăptare, pijamale pentru alăptare până la ceaiuri pentru alăptare organice de cea mai bună calitate. 

Gama noastră de cosmetice organice pentru proaspetele mame te va ajuta să menții fermitatea sânilor chiar și în perioada alăptării și după aceasta. 

Bluzele skin to skin ajută enorm la conectarea cu cel mic, facilitând astfel o alăptare ușoară și confortabilă. De asemenea pernele de alăptare pe care le-am selectat sunt practice și de calitate excepțională, din materiale certificate Oeko Tex cu umplutură antialergenică, ce te ajută să alăptezi relaxată.

Toate hainele pentru alăptare pot fi probate în Concept Store-ul Mama Boutique din Piața Pache Protopopescu, nr 1 - București.

Registru cont nou