Alăptare 53 produse.

Subcategorii

 • Haine pentru alăptare

  Comandă prin telefon și te ajutăm cu informații legate de mărimea potrivită la hainele pentru alăptare: 0722.600.406/ 0732.636.174. Tu și bebelușul veți fi foarte încântati de produsele pentru alăptare.

 • Pijamale alăptare/...

  Te invităm la showroom sau comandă online tot ce ai nevoie în perioada alăptării, pijamale pentru alăptare, cămăși noapte pentru alăptare, bluze pentru alăptare, rochii pentru alăptare.

  Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare: 0722.600.406/ 0732.636.174.

 • Sutiene alăptare

  Perioada de după naștere este poate cea mai sensibilă perioadă datorită acomodării cu bebelușul și a lui cu prospeții părinți. Alăptarea este un proces extrem de important în conectarea cu copilul, motiv pentru care confortul este primordial. Alege sutien pentru alăptare potrivit pentru tine, un sutien de alăptare compatibil cu pielea ta și mai ales cel mai important la burtiera pentru alăptare sau la sutienul de alăptat este alegerea mărimii potrivite. Suntem aici pentru proaspetele mame în cazul în care aveți nevoie de consultanță în legătură cu mărimea sutienelor pentru alăptare. 

produse pe pagină
Se afișează 1 - 9 din 53 produse
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Rochia pentru gravide Charming Midnight are un pattern floral pe un fond albastru plăcut și are o taietură clasică. Este perfectă și în timpul alăptarii, datorită fermoarelor "invizibile" din dreptul sânilor care permit acest lucru după naștere.

  327,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Sutienul pentru gravide Femi reprezintă o combinație perfectă de bumbac moale și dantelă. Este extrem de confortabil și se adaptează tuturor femeilor însărcinate. Acesta poate fi purtat atât de femeile însărcinate, cât și de mămicile care deja alăptează. Notă: Acest produs nu se returnează din motive de igienă. Vă rugăm citiți politica de retur.

  121,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Sutienu pentru gravidel Kostar este unul dintre must-have-urile oricărei viitoare mămici. Acesta este potrivit pentru perioada sarcinii, fiind confortabil și asigurând susținerea necesară, dar este potrivit și pentru perioada alăptării. Are bretele detașabile pentru momentul în care dorești să hrănești bebelușul.Notă: Acest produs nu se returnează din...

  138,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Camașa de noapte  Dorothy este perfectă pentru gravide și ideală pentru alăptare. Tot ce ai nevoie în sarcină și după naștere este să te odihnești și să te simți confortabil, așa că o cămașă de noapte dintr-un material soft special creată pentru nevoile tale îți poate fi de mare folos.

  154,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Rochie perfectă în orice săptămână a sarcinii și indiferent cât de mică sau mare este burtica, cu rochia pentru gravide Rashida vei face senzatie. Comandă acum! Livrare rapidă!

  296,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (0)

  Sutien pentru gravide Donna este perfect în perioada sarcinii, dar mai ales în perioada de alăptare. Acesta este fabricat dintr-un material soft, din bumbac. Sutienul Donna este foarte confortabil pentru mamă și în același timp foarte chic.Notă: Acest produs nu se returnează din motive de igienă. Vă rugăm citiți politica de retur.

  121,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (2)

  Cămașa de noapte pentru gravide Serenity Mov este potrivită și în perioada alăptări. Cămașa Serenity este foarte confortabilă și soft datorită materialului din care este confecționată.

  182,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Sutienul pentru gravide Pink este perfect atât pentru viitoarele mămici, cât și pentru cele care deja alăptează. Materialul din care este fabricat este unul soft, iar culoarea foarte placută.Notă: Acest produs nu se returnează din motive de igienă. Vă rugăm citiți politica de retur.

  65,00 lei 85,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Serenity Neglijee este ideal dacă îți dorești să-ți păstrezi feminitatea și senzualitatea în perioada maternității. Serenity Neglijee te va seduce cu materialul extrem de soft și senzația sofisticată pe care o conferă.

  197,00 lei


Te așteptăm la Showroom in București să probezi orice articol pentru alăptare sau poți comanda online ori prin telefon: 0722.600.406. Hainele pentru alăptare sunt practice și te ajută în cea mai frumoasă perioadă de după naștere.

Se afișează 1 - 9 din 53 produse