Colanți/Dresuri Gravide

Sunt 14 produse.

Se afișează 1-14 din 14 produs(e)

Filtre active

Este in regula să porți colanți în timpul sarcinii?

Da, este perfect să porți colanți când ești gravidă. Odată ce incepe burtica sa creasca, este posibil să preferi să porți colanți pentru gravide în locul celor obișnuiți. 

Unele branduri au modele speciale care susțin burtica pe măsură ce crește, dar si spatele. 

Colantii pentru gravide sunt o bază in garderobă super versatilă pentru viitoarele mame.

Usor de imbracat, acești pantaloni confortabili sunt moi, elastici și acopera perfect burta in continua crestere. 

Fie că mergeti la shopping, la plimbare sau stati prin casa, in combinatie cu un tshirt confortabil din materiale naturale, colantii pentru gravide sunt o bază in garderobă care poate fi purtată din primul trimestru până la recuperarea postpartum. 

Alegeti intotdeauna colantii de calitate care pot fi o investiție costisitoare, dar absolut vor fi alegerea ta confortabilă pe tot parcursul sarcinii.

Cum găsești colanții de gravide perfecti care nu cad, nu se lasa si nu sunt transparenti?

Viața este prea scurtă pentru a trage non stop de pantaloni :). 

Croielile foarte înalte care sa iti sustina burta, fibrele de calitate care nu se scamoseaza repede, un material respirabil rezistent la ghemuit și cusături fine care nu se freacă în locuri incomode sunt toate caracteristicidemne de luat in seama. 

Acesta este un moment garderoba trebuie sa fie mai potrivita ca niciodata pe noul stil de viata si de imbracaminte si ultimul lucru la care trebuie sa te mai gandesti este confortul colantilor pentru gravide. 

Când as putea incepe să port colanți de gravide?

Nu este nevoie să astepti până când simțiți ca va strang cei normali pentru ca nu este niciodată prea devreme pentru a găsi colanți de maternitate care să se potrivească. 

Colanții de gravide potriviți trebuie să „îmbrățișeze” burta (aproape ca o bandă ușoară pentru burta) și să te facă să te simți în siguranță.

Este important sa gasesti un model de colanti care cresc odata cu burta in calatoria sarcinii - și probabil vor rămâne și după aceea pentru o vreme o pereche confortabila de purtat.

Sfat cu privire la marime: Alegeți pentru colanții de gravide marimea pe care o purtați înainte de sarcină, potrivirea colanților de maternitate ar trebui să reflecte acest lucru

Găsiți cea mai bună pereche (sau două) de colanti pentru maternitate pentru stilul, bugetul și stilul dvs. de viață.

Registru cont nou