Coșuri pentru bebeluși

Sunt 13 produse.

Se afișează 1-13 din 13 produs(e)

Filtre active

Cosurile pentru bebelusi din rachita sunt paturi pentru bebelusi super practice ce pot fi folosite inca din prima zi cu bebelusul acasa si pe langa toate avantajele, sunt extrem de frumoase.

Patul pentru bebelusi din rachita este sanctuarul perfect pentru copilul tau in primele luni de viata si poate fi folosit de la iesirea din maternitate.

Cosul sau patul pentru bebe este usor si portabil, deci poate fi mutat fara probleme dintr-o camera in alta a casei.

Cel mai relaxant in perioada de acomodare cu bebelusul este sa-l ai langa tine indiferent ce activitate intreprinzi prin casa, iar paturile pentru bebelusi iti ofera acest confort si tie dar si copilului. 

Noaptea pot fi folosite ca si co-sleepere, adica puteti sa le apropiati de patul dormitorului pentru a avea un somn linistit cu bebelusul langa voi. Este suficient sa deschideti ochii pentru a va asigura ca bebelusul doarmen linistit.

Durata de folosire a unui astfel de cos pentru bebelusi difera in functie de cresterea si dezvoltarea acestuia, insa poate fi folosit pana la 6 - 8 luni, in functie de cum incepe sa se miste si sa se ridice copilul. Recomandat at fi ca in acel moment, leaganul sa fie blocat si copilul sa nu fie lasat niciodata nesupravegheat. Avantajul paturilor pentru bebelusi este ca le puteti muta in casa dupa voi. 

Nou-născuţii pot să doarmă timp de 18 ore pe zi, dar adesea numai 2-3 ore legate. Este important sa aveti un pat pentru bebelusi pe care sa il tineti langa voi in acest timp. 

Ar trebui să evitați adormirea bebelușului în patul părinților, conform AAP. Lăsați copilul întotdeauna în propriul coș de bebeluși sau pat pentru copii, deoarece pernele și păturile patului dvs. ar putea reprezenta un pericol. 

Lăsați bebelușul să doarmă într-un pat pentru copii, co-sleeper sau într-un coș pentru bebeluși lângă patul mare.

Mama Boutique are o colectie frumoasa, dar si foarte practica de cosuri pentru bebelusi, ce pot fi utilizate pana in jurul varstei de 6 luni ( in functie de dezvoltarea fiecarui copil in parte) oriunde in casa, in living pe timmpul zilei si in dormitor pe timpul noptii.

Alege patul pentru bebelusi in functie de nevoile si spatiul vostru si acela va va fi cel mai de folos. 

Registru cont nou