Pompă manuală sau pompă electrică? Cum faci alegerea?

list În: WoW MoM Pe:

Încearcă să te detașezi un pic de toate sfaturile și experiențele celor din jurul tău. Fii atentă la stilului tău de viață, aruncă o privire asupra finanțelor și asupra nevoilor tale.

Pompa potrivită și ideală nu va fi aceeași pentru fiecare mamă. 

Pompele manuale sunt cele mai bune pentru mămicile care nu vor trebui să pompeze des.

Pompele manuale sunt adesea mai ieftine, dar nu oferă aceeași gamă de funcționalități ca pompele electrice și necesită utilizarea ambelor mâini în timpul pompării.

Vei dori să alegi o pompă care funcționează cel mai bine pentru nevoile tale.

Dacă pompezi regulat, exclusiv sau vei fi departe de bebelușul tău câteva ore pe zi, atunci o pompă electrică pentru sân se va potrivi mai bine nevoilor tale.

Cea mai bună pompă electrică pentru sân pe care o puteți alege este o pompă electrică inteligentă cu multe funcționalități diferite.

Luați în considerare și marca și modelul pompei de sân. Unele sunt mai grele sau mai voluminoase de transportat decât altele.

Multe pompe electrice necesită o priză electrică, în timp ce altele necesită baterii.

Alegând o pompă electrică pentru sân, cum ar fi Lola&Lykke Smart Electric, vă puteți bucura de funcționalități precum utilizarea wireless, care vă vor permite să vă deplasați mai liber și să pompați ori de câte ori aveți nevoie.

Pompa Lola & Lykke funcționează în două faze: una pentru a stimula scăderea laptelui și apoi a doua pentru exprimarea eficientă a laptelui.

Această pompă electrică este surprinzător de ușoară, cu o multitudine de funcții, așa că poate doriți să luați în considerare acest lucru.

Un alt aspect principal este compatibilitatea între diferite sticle de pompare și capacitatea de a vă păstra cu ușurință laptele matern.

Pompa de sân Lola & Lykke este compatibilă cu multe biberoane standard, iar depozitarea laptelui matern exprimat este ușoară cu adaptorul la îndemână, care vă permite să pompați direct în punga de stocare a laptelui și să vă hrăniți copilul direct din acesta.

Cum să mă pregătesc pentru alăptare?

Învățarea oricărei abilități noi poate fi o provocare la început, dar dacă ești perseverentă, recompensele vor merita efortul.

Căutați sprijinul unui profesionist în lactație, al prietenilor și al membrilor familiei sau chiar al unei comunități online. Pregătirea psihică înainte de eveniment este foarte importantă și poate acel detaliu care va face o diferență enormă.

Căutați și consultați o consultantă în alăptare cât mai curând posibil (în mod ideal în termen de două ore de la naștere sau înainte) 

Ar fi bine să discutați în prealabil cu cei de la maternitatea la care doriți să nașteți și să pregătiți un pic scenariul pentru ce urmează să se întâmple. Să vă explice cât de des se hrănește bebelușul și alte astfel de detalii.

Când un nou născut este așezat la sân, începe cu aspirații scurte și rapide pentru a vă stimula reflexul de pornire al laptelui. Odată ce laptele începe să curgă, bebelușul suge mai lent și mai mult. 

Pompa de sân electrică inteligentă Lola&Lykke, este proiectată să pornească automat și are setări reglabile pentru a permite să reglați aspirația și viteza pentru confortul dvs și al bebelușului.

Cât de des ar trebui să pompez când alăptez?

Regula generală este că mama ar trebui să folosească pompa în același moment în care bebelușul ei s-ar hrăni în mod normal. 

Acest lucru îi va oferi corpului semnalele pentru a continua să producă lapte matern în funcție de nevoile bebelușului. Dacă încercați să măriți cantitatea de lapte matern, încercați să introduceți o sesiune de pompare după prima alăptare a bebelușului de dimineață.

Este posibil să nu pompați mult la început, dar corpul va răspunde rapid și veți putea începe să produceți lapte. 

Este important să fiți consecvente, deoarece dacă începeți să pompați de câteva ori pe zi pentru a vă crește productivitatea laptelui și apoi vă opriți, este posibil să vă confruntați cu canalele înfundate.

Când este cel mai bun moment pentru pompare?

Dacă bebelușul tocmai a fost alăptat, este plin și fericit, dar sânii nu se simt goi, folosirea pompei poate crește producția de lapte în timp. 

În primele 6-12 săptămâni, corpul lucrează pentru a ajusta aportul de lapte, astfel încât să aveți exact cantitatea potrivită de care are nevoie copilul. Corpul este extrem de inteligent si se crează un raport perfect de cerere și ofertă. 

Dacă rămâne lapte în sân după hrănire, corpul tău consideră că produce prea mult și va începe să producă mai puțin. 

Dacă doriți să aveți lapte suplimentar sau să vă creșteți cantitatea, folosirea pompei după alăptare va semnala corpului că este necesar acest lapte și veți continua să produceți mai mult. 

Rețineți totuși că mai mult lapte decât are bebe nevoie poate aduce și neplăceri. Cantitatea optimă de care are nevoie bebelușul este un lucru bun, deoarece înseamnă scutire de disconfortul trezirii cu pijamale înmuiate în lapte pentru întreaga noapte.

Supra-alimentarea poate duce însă, de asemenea, la provocări, cum ar fi canalele înfundate.

Așadar, începeți încet și reglați-vă rutina de pompare pentru a comunica corpului exact cât de mult lapte doriți să produceți.

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou