Pandantivul armoniei sau chemarea îngerilor pentru femei însărcinate

list În: WoW MoM Pe:

Pandantivul armoniei destinat perioadei de maternitate nu este doar un accesoriu frumos, ci are un rol esențial în perioada sarcinii, mai ales după primele 20 de săptămâni.

Melodia gingașă emisă de pandantiv îi va ține companie bebelușului în continuă creștere pe toată durata sarcinii, dar și după naștere. 

Este demonstrat că după 20 de săptămâni de sarcină, bebelușul poate recunoaște sunetul melodios al bilei armoniei și îl va ajuta să se relaxeze și să se liniștească și în burtica mamei, dar și când se va naște. 

                                                              

Bijuteria maternității mai este numită și „pandantivul armoniei” sau „chemarea îngerilor”, fiind parte dintr-o tradiție ce datează de-a lungul mai multor generații în civilizații foarte diverse ca Mexic și Indonezia. 

Pandantivul sferic emite un sunet care inspiră calm și armonie atunci când este rostogolit în palma mâinii sau prin mișcare se lovește de burtica mamei.

În cultura maya, a fost cunoscut sub numele de „Llamador de Angeles” (în engleză: Angel Caller). O legendă amintește cum sunetul moale și scârțâit al mingii, care este unic pentru fiecare pandantiv, are capacitatea magică de a chema îngerul păzitor al purtătorului său, protejându-l și însoțindu-l pe purtător de-a lungul vieții.

                                                                    

„Pandantivul armoniei” a fost dat în mod tradițional femeilor însărcinate, care trebuiau să-l poarte pe tot parcursul sarcinii ca o amuletă pentru a-și proteja copilul.

După naștere, zgomotul moale și familiar al clopotului contribuie la calmarea bebelușului, ajutându-l să doarmă reamintind căldura blândă și grija pântecelui.

Pandantivul armoniei poate fi folosit după nașterea copilului atârnat deasupra leagănului, a căruciorului sau în apropierea bebelușului pentru a-l ajuta să se calmeze și să primească protecția îngerului păzitor al său.

Acum, această tradiție străveche a pandantivului matern, s-a transformat într-o colecție frumoasă de bijuterii care reflectă legătura puternică dintre mamă și copil, aducând pace și armonie în viața mamelor contemporane.

Vedeți toate modelele de bijuterii pentru gravide pe site-ul nostru sau vă așteptăm în Concept Store (Piața Pache Protopopescu, nr.1 - București) să le încercați și să vedeți la care sunet reacționează bebelușul. 

 

 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou