Maternitatea poate fi sexi? Bineînțeles!

list În: WoW MoM Pe:

 

Ești mai frumoasă, mai veselă, intuitivă, mai emotivă și aproape pregătită să te aventurezi într-o călătorie magică. 

O călătorie la capătul căreia vei descoperi o nouă TU.

O femeie ce se transformă într-o mamă WoW. O femeie împlinită, fericită. O femeie care a dat naștere unei minuni – bebelușul pe care îl vei ține în brațe în mai puțin de 9 luni.

Bucură-te de maternitate la superlativ.

Nu este ușor în fiecare zi. Mândrește-te cu burtica ce crește pe zi ce trece. Ea este căminul cel mai de preț pentru mogâldeața ta. 

Nu te gândi la kilogramele în plus, la stările de rău pe care le vei avea în unele zile. Nu te mai preocupa de șireturile pe care nu le mai poți închide. 

Toate sunt semne că bebele crește, e sănătos și dornic să te cunoască. 

Și, nu în ultimul rând, fii sexi. E perioada în care nu trebuie să uiți de feminitate, de rujul preferat, rochiile perfect croite, materiale plăcute și părul aranjat.

Iar sexi înseamnă o lenjerie cu dantelă, o rochie care să îți vină ca turnată pe burtică. Un pantalon cu un croi perfect, o cămașă dintr-un material prețios. 

Pentru că acum chiar se poate, nu mai există nicio scuză.

Nu uita nici de petrecerile pe care nu trebuie să le ratezi chiar dacă ești însărcinată.

Trebuie să strălucești chiar dacă ești într-o lună avansată.

Tot ce contează este să găsești rochia WoW ce va întoarce toate capetele. 

Lenjeria intimă și cămăsile de noapte nu mai seamănă deloc cu modelele clasice și lipsite de senzualitate. Ba din contră!  Cu dantelă, print-uri florale, materiale vaporoase. 

Și, foarte important, sunt perfecte atât pentru perioada sarcinii, cât și după naștere – pentru alăptare. Se închid cu un sistem revoluționar – magnetic – ceea ce face hrănirea bebelușului foarte ușoară. 

Rochiile sunt pline de feminitate. Din materiale fluide.

Au croiuri care îți pun noile forme în evidență. Poți alege din modele cu detalii florale, geometrice sau uni. Găsești atât cu lungimi scrute, midi sau maxi. 

La Mama Boutique, rochiile pot fi adaptate atât pentru ținute business, pentru mers la birou, dar și pentru un look casual, relaxat.

Cu siguranță o să te simți sexi și plină de încredere într-o astfel de rochie. 

Nu uita nici de pantaloni sau cămăși.

Nu trebuie să te acoperi ca într-un sac atunci când ești gravidă. Alege o pereche de pantaloni cu un croi pană, drept, care îți vor subția silueta. Iar în partea de sus a ținutei o cămașă din vâscoză în care te vei simți relaxată și te vei putea mișca în voie.

Când vine vorba de petreceri, poți alege o rochie în care să te simți ca o prințesă. Și nu e doar o figură de stil. La propriu te vei simți ca o prințesă.

Rochiile de ocazie de la noi sunt realizate de către furnizorul Casei Regale din Marea Britanie.

Dantelă, mătase, tafta sau satin. Sunt doar câteva din materialele prețioase pe care le vei găsi în compoziția acestor rochii. Poți opta chiar și pentru o rochie pictată manual. 

Toate sunt sexi, dar în același timp comode prin detalii precum buzunare ascunse sau benzi de silicon pentru a nu aluneca atunci când transpiri după ore bune de dans. 

Astfel că maternitatea sexi nu este doar un vis, ci o opțiune la îndemână! 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou