Jucăria minune care asigură un somn profund

list În: Camera bebelușului Pe:

Jaspar Elefantul Visător este mult mai mult decât o jucărie de pluș sau o suzetă convențională, el creează legătură mai profundă între mamă și bebe și asigură un somn mai profund pentru toată familia.

 

Este primul ajutor pentru somn conceput pentru a ajuta la dezvoltarea legăturii dintre tine și bebelușul tău - folosește funcția sa de înregistrare vocală pentru a personaliza funcșiile jucăriei Jaspar, înregistrându-ți propriul mesaj de dragoste, oferindu-i copilului tău confort și siguranță atunci când are cea mai mare nevoie.

 

Jaspar este cea mai premiată jucărie de atașament din Marea Britanie, concepută pentru a ajuta la dezvoltarea legăturii dintre tine și copilul tău.

 

Nimic nu întărește legătura naturală dintre tine și copilul tău ca sunetul vocii tale. În ceea ce privește copilul tău, jucăria Jaspar este cel mai bun lucru pentru a te avea lângă el.

 

Funcția unică de înregistrare a vocii de la Jaspar înseamnă că bebelușul poate fi liniștit de vocea ta, indiferent unde vă aflați, uşurând anxietatea de separare pentru amândoi.

 

Și pentru că Jaspar are un senzor de plâns inteligent, încorporat, pentru a detecta dacă micuțul tău se trezește, el va fi acolo ori de câte ori are nevoie de el.

 

Jaspar a fost conceput pentru a ajuta la facilitarea celui mai bun mediu de somn pentru bebelușul vostru - cele șase sunete liniştitoare de zgomot alb și roz imită sunetele experimentate în uter, iar lumina sa caldă roșie a burticii este dovedit științific că ajută la inducerea somnului.

 

O legătură specială

 

Legătura dintre părinte și copil este importantă pentru bunăstarea emoțională și fizică a ambelor părți.

 

Sentimentul de a fi protejat favorizează sentimente de siguranță pentru copil și liniște sufletească pentru tine. Așa că amândoi vă simțiți mai fericiți, conectați-vă mai bine și iubiți mai profund.

 

Legătura este procesul de formare a conexiunii emoționale și a atașamentului între tine ca părinte și copilul tău.

 

Un lucru important de reținut în legătură este că este un proces – construirea unei relații necesită timp, dar există modalități de a ajuta la construirea unei relații strânse cu copilul tău.

 

Cercetările științifice au descoperit că vorbirea și cântatul cu copilul tău până în al patrulea trimestru poate ajuta la formarea unei legături mai puternice între copil și părinte.

 

Un bebeluș în pântece poate auzi și recunoaște clar vocea mamei lor, iar după naștere, bebelușii continuă să recunoască vocile părinților, asociindu-le cu securitatea și confortul.

 

Somn mai adânc (ceea ce ne dorim sincer cu toții)

 

Somnul este crucial pentru dezvoltarea bebelușilor și copiilor mici - există un motiv pentru care dorm atât de mult!

 

Somnul contribuie la dezvoltarea creierului, creșterea fizică și starea de spirit a bebelușului.

 

Facilitarea unui program de somn sănătos și a unui mediu de somn liniștitor îl poate ajuta pe micuțul tău să aibă cel mai bun somn posibil.

 

Privarea de somn poate afecta și părinții. Noii părinți obțin în medie cu 59% mai puțin decât cele opt ore recomandate pe timp de noapte.

 

Să nu dormi suficient poate afecta toate domeniile vieții, în special nivelul de energie, memoria, starea de spirit și relațiile. Îmbunătățirea somnului vă poate ajuta să fiți mai concentrat și mai productiv, precum și mai puțin stresat și anxios.

 

Securitate pentru ei, liniște sufletească pentru tine și un somn sănătos pentru toată lumea.

Jaspar are o curea cu buclă cu velcro concepută pentru a vă permite să-l duceți oriunde cu ușurință - poate agăța în siguranță de pătuț, cărucior sau scaun de mașină.

 

Jucăria are o lumină roșie caldă și strălucitoare pe burtă.

 

Lumina roșie, este dovedit științific, că ajută la inducerea somnului atât pentru bebeluși, cât și pentru adulți, deoarece încurajează producerea hormonului de somn melatonina în creier.

 

Lumina se stinge automat după 30 de minute pentru a păstra durata de viață a bateriei.

 

Sunetele Jaspar pentru picioare au simboluri colorate și ușor de recunoscut pentru diferitele sunete de somn, ceea ce face să selectați rapid și ușor sunetul preferat al micuțului dvs.

 

Funcția cu o singură atingere de pe fiecare pad vă permite dvs. sau micuțului dvs. să porniți și să dezactivați sunetele.

 

Senzorul inteligent de plâns al lui Jaspar înseamnă că îți ascultă mereu copilul, chiar și atunci când nu poți fi în apropiere.

 

Dacă bebelușul tău se agită sau se trezește noaptea sau în timpul somnului, Jaspar va reda ultimul sunet folosit pentru a ajuta micuțul să-ți revină la un somn odihnitor – fără să te deranjeze! Jaspar va rămâne „în alertă” timp de 3 ore, înainte de a se opri automat pentru a păstra durata de viață a bateriei.

 

Jaspar are șase sunete clare și clare de zgomot alb și roz de condiționare a somnului, inclusiv bătăile inimii uterului real, sunete de aspirator și uscător de păr, ciripitul păsărilor și valurile mării.

 

Fiecare sunet este redat timp de 45 de minute pentru a-i permite micuțului tău să se îndrepte spre un somn odihnitor, fără a fi nevoie să pornești Jaspar din nou.

Alege jucăria muzicală Jaspar și vei cunoasște următoarele beneficii: securitate pentru bebeluș, liniște sufletească pentru tine și un somn sănătos pentru toată lumea.

 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou