Chiar funcționează centurile de modelare după naștere?

list În: WoW MoM Pe:

Chiar funcționează centurile după naștere sau burtiere după naștere? 

Este o întrebare pe care o auzim frecvent de la gravidele care se pregătesc pentru etapa următoare - aceea de după naștere.

Ne bucură faptul că se interesează de ce urmează după momentul nașterii, întrucât unul din motivele instalării depresiei post-natale este și șocul terenului necunoscut pe care intri. 

✔ Să știi dinainte că ceea ce și se întâmplă este perfect normal, că nu ești nici prima, dar nici singura, poate fi un detaliu care să te ajute enorm. 

Revenind la centurile după naștere, da, chiar funcționează!

✔ Sunt un ajutor minunat care contribuie la revenirea corpului tău la cum era înainte de perioada minunată, dar și provocatoare cum este maternitatea. 

Aducerea pe lume a unui bebeluș este probabil, una dintre cele mai grele activități pe care corpul le va parcurge vreodată, așa că este normal să-i acorzi timp pentru vindecare.

Recuperarea completă dintr-o naștere naturală necomplicată poate dura până la 6 săptămâni. 

Recuperarea dintr-o cezariană va dura și mai mult.

În această perioadă de recuperare corpul tău își echilibrează hormonii și scade excesul de greutate pe măsură ce uterul se micșorează din nou la dimensiunea pre-sarcină.

Una dintre cele mai importante modalități prin care îți poți ajuta corpul în recuperarea sa - pe lângă faptul că te odihnești suficient și mănânci sănătos - este prin purtarea unui liant abdominal postpartum. 

Este posibil să vi se recomande încă de la spital o centură de modelare. 

Dacă nu, probabil că ați navigat pe internet și s-ar putea să fiți fost copleșite de nenumăratele tipuri de produse care sunt oferite: centuri pentru burtă, înfășurări de burtă, lianți abdominali, înfășurări de susținere, brâu postpartum și lista continuă.

La fel ca multe alegeri de acum încolo, va trebui să le faceți adunând cele mai bune informații din cele mai sigure surse. 

Înfășurarea burticii imediat după naștere nu este un concept nou. Femeile o fac de secole. Dar, odată ce practica a început să fie promovată de celebrități, precum Jessica Alba, a devenit mainstream.

Deși suntem și noi mame și promovăm/ susținem centurile modelatoare, credem de asemenea, că este important ca femeile să aibă așteptări realiste cu privire la ceea ce pot realiza. 

   MIT - dacă vă legați burtica suficient de bine, veți pierde în greutate imediat. 

Ideea corectă este să începi să porți centura imediat ce te simți capabilă să faci acest lucru. Nu vă gândiți că dacă nașteți prin cezariană, primul lucru pe care îl veți face în spital este să vă puneți burtiera după naștere.

✔ Ideal ar fi ca în momentul în care vă simțiți confortabilă, să începeți purtarea centurii după naștere constant, mai ales în primele 3 luni.

Strângerea abdomenului colaborează foarte bine cu hormonul corpului, numit relaxină (Relaxina este un hormon peptidic secretat de ovare, ce determină relaxarea uterului, a ligamentelor pelvine și a simfizei pubiene).

Altfel spus, acest hormon natural permite ligamentelor tale să se înmoaie în timpul nașterii și rămâne în corp pentru o perioadă limitată de timp după aceea.

Atunci când tu ești slăbită de efectele fizice ale sarcinii, compresia centurii ajută la promovarea unei recuperări mai eficiente a corpului și a unei posturi mai bune. 

Centura după naștere modelatoare poate ajuta și la repararea diastazis rectis prin împingerea ușoară a mușchilor abdominali separați. 

Obținerea forței de bază înapoi este esențială pentru a preveni deteriorarea spatelui inferior și a coloanei vertebrale.

Experiența personală ne ajută să alegem cele mai potrivite produse care să vă facă viața mai frumoasă.

După nenumărate încercări, am ales un brand finlandez pentru centurile pentru gravide și de modelare, întrucât valorile companiilor noastre sunt asemănătoare.

Lola&Lykke® este o firmă înființată de două mame care au simțit nevoia unui produs de calitate superioară și cu rezultate importante, durabile, cu scop și minimaliste.

Găsiți propunerile noastre pentru centurile de modelare după naștere aici.

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou