Care sunt cele mai sigure protectii pentru pat copii?

list În: Camera bebelușului Pe:

Protecții inteligente pentru pătuț

 

Este suficient să vizitați un magazin specializat cu produse pentru copii și vă puteți pierde în varietatea protecțiilor pentru pătuț.

Cei mai buni producători încearcă să-și surprindă clientii lansând modele din ce în ce mai populare care diferă nu numai în ceea ce privește costul, ci și materialul de fabricare, soluția de proiectare, dimensiunile, culorile și funcționalitatea.

Cu toate acestea, în ciuda unei astfel de varietăți, toate restricțiile vizează îndeplinirea sarcinii principale: protejarea copiilor. 

Înainte de a alege un model, merită să cunoașteți caracteristicile de proiectare ale produsului.

Protectia nu este doar o pernă mare, ci un întreg complex de accesorii moi pătrate, ovale, rotunde, poligonale sau dreptunghiulare, care sunt așezate pe toate laturile patului sau doar pe unele din ele, acoperindu-l integral sau parțial.

Protecțiile individuale pentru pat sunt o soluție constructivă, convenabilă.

Fiecare dintre ele sunt prevăzute cu un fermoar, astfel că instalarea este foarte ușoară. Pot fi îndepărtate oricând și puse înapoi.

Acestea îi vor asigura celui mic protecție fără a obstrucționa interacțiunea cu părinții.

Vârsta copilului are o mare importanță pentru alegerea tipului protecției de pat. Nou-născuții necesită structuri excepțional de moi și delicate. 

Cum să alegi modelul perfect?

Criteriile de selecție sunt diferite pentru toată lumea. Cu toate acestea, toți părinții cumpără pentru copilul lor numai produse hipoalergenice de la producători de încredre, indiferent de preț.

Nimeni nu va economisi pe sănătatea și siguranța bebelușului. Și este imperativ ca acestea să fie în armonie cu designul camerei copiilor.

Principalele caracteristici la care merită să fim atenți sunt:

·       Material. O condiție prealabilă este naturalețea. Ar trebui să fie ecologic, să nu provoace reacții alergice, să nu se decoloreze la spălare, să se usuce rapid. 

·       Siguranța. Sarcina principală pe care sistemele de siguranță sunt concepute să o rezolve este de a proteja copilul. 

·       Marimea. Nu afectează funcționalitatea, dar parametrul este destul de important. Modelele mici sunt potrivite pentru copiii care nu au încă cinci luni. Înălțimea redusă îi permite să-și monitorizeze constant părinții, să controleze situația. În ceea ce privește gradul de protecție, acestea sunt inferioare omologilor lor înalți. Se recomandă să cumpărați protecții de pătut mai înalte pentru copiii care încearcă să stea sau chiar să se ridice. Vederea, desigur, va fi redusă semnificativ, dar nu se va lovi de pereții patului. 

Cele mai bune protecții inteligente pentru pătuț

 

Protecție Clasică Pentru Pătuț

Protecție clasică pentru pătuțul bebelușului tău Aura & Grey, brand Dada&Rocco poate fi combinată cu protecțiile inteligente Aura & Grey, pentru un design wow și o protecție foarte bună.

Printre avantajele sale se numără: 

·       este universală

·       practică

·       material ecologic

·       huse - detașabile

·       are legături lungi pentru a putea fi fixate ușor

·       aspect modern, atractiv

 

Protecție Pătuț Împletită

Protecția laterală împletită triplă premium Dada & Rocco, înlocuiește protecția clasică pentru pătuț. Are șireturi lungi cu care se fixează de pătuț. Materialul este certificat Oeko-Tex Standard 100. 

Avantaje:

·       realizată din catifea fină și delicată

·       stabilă - rezistă la greutatea copilului

·       hipoalergenică

·       se potrivește cu orice tip de pătuț

·       protecție suplimentară împotriva curenților de aer

·       design modern

Reguli de îngrijire a accesoriilor

Ca și în cazul oricărui așternut pentru bebeluși, protecțiile pentru pat, trebuie spălate în mod regulat.

O mașină de spălat va face față.

Doar să alegeți modul corect, în funcție de tipul de umplutură.

Folosiți detergent pentru bebeluși, ecologic.

Uscați, de preferință, la aer curat. 

 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou