Când știi că ai nevoie deja de rochii pentru gravide?

list În: WoW MoM Pe:

Călătoria fiecărei femei în sarcină va fi diferită, dar aproape toate femeile se confruntă cu câteva experiențe comune.

 

Una dintre aceste experiențe este modificarea corpului continuă în cele nouă luni de sarcină și adaptarea (și) din punct de vedere vestimentar.

 

Odată cu aceste modificări serioase pot apărea probleme legate de styling și confort, dar avem răspunsurile la toate întrebările tale.

 

Răspunsul simplu este că majoritatea femeilor încep să poarte haine de maternitate atunci când se simt incomod în hainele obișnuite.

 

Acest punct va veni în etape diferite pentru fiecare femeie, dar există câteva lucruri specifice pe care le puteți lua în considerare atunci când decideți dacă este sau nu timpul să faceți pasul.

 

Aproximativ la 14 săptămâni este momentul în care s-ar putea să simți că burtica a crescut, deși este posibil să nu fie foarte vizibil încă deoarece majoritatea femeilor observă modificări considerabile abia în jurul a 16 săptămâni. Până în săptămâna 20, majoritatea femeilor vor fi trecut la haine de maternitate sau cel puțin un pic mai largi.

 

Acum, rochiile pentru gravide parte peste parte sunt cea mai ușoară și clasică metodă de adaptare la noua perioadă. Burta în continuă creștere va avea suficient spațiu avea spațiu în interiorul rochiilor care se adaptează ușor, croite speciale pentru femeile însărcinate.

 

Pentru a se potrivi cu o burtă în creștere, căutați rochii pentru gravide versatile din țesătură elastică și cu posibilitatea de a alăpta ulterior.

 

Tipul sau forma corpului vostru înainte de sarcină va fi un indicator destul de bun pentru a știi momentul în care va trebui să vă schimbați garderoba pentru a vă simți confortabil.

 

Mărimile rochiilor de gravide se păstrează în mare proporție cu cele de dinaintea sarcinii, mai ales dacă modificările pe timpul celor nouă luni sunt doar datorate creșterii burticii.

 

Este posibil să se facă trecerea la un nunmăr următor când burtica este deja mare și vorbim de săptămânile avansate de sarcină ( între 33 și 40) sau dacă nr de kg depășește 20 kg față de momentul în care ați aflat că veți avea un bebe.

 

 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou