Blugii ideali pentru gravide există!

list În: WoW MoM Pe:

Când vine vorba despre o pereche de blugi, shopping-ul devine este o adevărată ‘povară pentru toate femeile! Cu atât mai mult când ești gravidă și te uiți la blugii pe care îi îmbrăcai înainte de sarcină. 

Probabil îți vine în minte că nu ai cum să mai găsești o pereche în care vei arăta la fel de bine și în următoarele 9 luni! 

Greșit! 

Noi te ajutăm să îți faci o idee despre cât de sexy și confortabilă poți fi în 5 perechi de blugi pe care îi poți purta și când ești gravidă! 

BLUGI FRANCES

Perechea perfectă de blugi clasici pe care poți să o porți în timpul sarcinii există! 

Blugii Frances sunt special croiți pentru femeile gravide, dar pot fi purtați și după naștere. Poți să îi asortezi cu o pereche de pantofi, dar și la încălțări sport.

                                                   

BLUGI FLAMINGO

Simte-te cool în această pereche de blugi concepută special pentru perioada în care ești gravidă! Modelul este tip boyfriend, lejer în care te vei simți foarte bine. În talie au o bandă elastică, care îți permite să te simți confortabil în cele 9 luni de sarcină și care nu îl afectează pe bebeluș.

BLUGI MONTANA

Blugii Montana pentru gravide au o bandă elastică în talie, care îi permite bebelușului să se dezvolte, iar ție să te simți confortabil pe toată durata sarcinii. Au o croială simplă, cu buzunare clasice și avantajează orice siluetă.

                                                  

BLUGI HUNTER

Blugii Hunter se potrivesc oricărei siluete și pot fi purtati și după ce naști! Au o bandă elastică, sunt finisați și au mici tăieturi în dreptul genunchilor. Croiul este potrivit pentru orice siluetă.

BLUGI VALASKA

Blugii Valaska pentru gravide au o croială simplă și îi poți purta atât vara, cât și în sezonul rece. Îi poți asorta ușor și avantajează orice siluetă. Aceasta pereche de pantaloni poate fi purtată și după naștere.         

                      

Poți proba oricare din aceste modele sau altele și în Concept Store-ul nostru din Piața Pache Protopopescu, nr.1 sau ne poți contacta telefonic pentru consultanță în ceea ce privește mărimea potrivită.

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou