Avantajele când alegi un pat pentru copii 4 în 1

list În: Camera bebelușului Pe:


Ah, perioada aceea de început de părințeală și sfârșit de maternitate în care nu știi încă ce te așteaptă și entuziasmul este la cote maxime, încât ai cumpăra orice.

Și cumperi orice, ca apoi să folosești în medie 30% din toate achizițiile. 

 

Sfaturi și păreri din toate părțile, însă cel mai important de reținut este faptul că niciun copil nu seamănă unul cu altul, nici măcar frații între ei și de asemenea nicio situație cu alta. Așa că intuiția voastră este baza cea mai importantă, împreună cu o analiză cât mai realistă a situației voastre. 

 

Una din valorile magazinului nostru este eficiența produselor noastre pe termen lung și ne străduim să aducem în atenția viitorilor sau proaspeților părinți produse inteligente cu funcționalitate cât mai îndelungată. 

   

 Unul din produsele inteligente este patul pentru copii care crește odată cu copilul. Asta înseamnă că investești odată și cel puțin 7 ani nu te mai stresezi cu locul de dormit al copilului. 

 

Un aspect la fel de important este și folosirea inteligentă a spațiului, varianta patului pentru vârsta de 0 - 6 luni ocupând foarte puțin loc în casă.

Fiind și pe roți, varianta aceasta de pătuț poate fi mutată dintr-o camera în alta fără probleme, având în același timp și rol de leagăn - bebelușul îl va adora.

 

Este important să-ți imaginezi că un pătuț normal va sta fix în dormitor de cele mai multe ori, însă tu nu vei putea sta cu bebelușul în același loc ore întregi și varianta pe roți este confortabilă pentru tine.

 

 Patul pentru copii 4 în 1 este un pătuț cu trei mărimi diferite, toate într-un singur set, care conține tot ce are nevoie copilul tău pentru un semn sigur și confortabil de la naștere până la vârsta școlară și chiar mai mult. 

DiagramDescription automatically generated

 

VARIANTA CUTIE BABY 0 - 6 luni -  La această vârstă fragedă, bebelușul tău are cea mai mare nevoie de atenția și apropierea ta.  

 

Varianta aceasta mobilă permite să plimbi pătuțul dintr-o cameră în alta, menținând apropierea de bebe în același timp în care rezolvi și alte treburi prin casă. 

 

Spațiul folosit nu este mai mare decât fix cât are bebelușul nevoie la această vârstă. Salteaua este așezată în poziția înaltă astfel încât să poți avea acces ușor la cel mic.

 

Roțile pătuțului sunt blocabile de înaltă calitate, permițând astfel blocarea când doriți și deplasarea cu ușurință prin toate trecerile/ ușile casei. 

 

Mobilitatea patului pentru copii 4 in 1 permite să aveți întotdeauna bebelușul lângă voi și nu mai spunem de design-ul minunat pe oval. 

Setul de bază include și saltelele Cutie Baby confecționate din spumă SKYCEL20 de calitate premium, cu cearceaf de bumbac, care garantează un somn odihnitor esențial pentru creșterea și dezvoltarea copilului dvs. 

A picture containing baby bedDescription automatically generated

 

VARIANTA CUTIE MINI 1 - (6 - 72 luni) această variantă poate fi folosită desigur încă de la naștere, dacă spațiul casei permite, dar conform instrucțiunilor este recomandat de la 6 luni, când copilul începe să stea în funduleț. 

Cutie Mini are o saltea amenajată în poziția inferioară, oferind un mediu sigur și familiar. 

Aveți vizibilitate continuă în pătuț, motiv pentru care vă recomandă și protectiile inteligente de la Dada & Rocco, care nu obstrucționează deloc accesul vizibil către copil, fiind individuale pe fiecare cadru de lemn în parte. 

A white crib with a white backgroundDescription automatically generated with low confidence

 

VARIANTA CUTIE MINI 2 - (6 - 72 luni) Puteți configura cu ușurință patul pentru copil Cutie Mini 2, folosind elementele de extensie incluse în fiecare set de bază și coborând salteaua și eliminând roțile. 

 

VARIANTA CUTIE MINI 2 (FĂRĂ ELEMENT)- Prin îndepărtarea unui element și a roților devine un pat mic în stil Montessori din care copilul poate urca și coborâ singur fără niciun pericol.

 

Dimensiunile la această etapă sunt H - 81 (90) cm/ L- 126 cm/ W- 83 cm.

A baby sitting on a cribDescription automatically generated with medium confidence

 VARIANTA JUNIOR - Patul pentru copii 4 în 1 crește odată cu ei și în zilele de școală (vedeți în schema de mai sus). Această extensie se achiziționează separat și dacă până la începerea școlii nu aveți alte gânduri de design interior, patul se poate extinde până la 184 cm lungime. Adică un pat normal de adolescent, ba chiar de adult. 

 

A baby crib in a roomDescription automatically generated with medium confidence

   

  

 

Patul pentru copii 4 în 1 Mama Boutique este disponibil pe alb, nature și gri (cărbune).

 

  Este confecționat din lemn masiv de fag ecologic cu certificat FSC.

  Include 2 saltele cu miez de spumă BABY și MINI, la fel și bazele de lemn.

  Include 2 cearceafuri de bumbac, certificate OEKO-TEX®.

 

Mai include urmatoarele

 

 Elemente din lemn care alcătuiesc jumătate de pătuț (2 buc.)  

 Elemente de extensie (2 buc.)

 Conexiune de conectare (4 buc.)

 Șuruburi și suporturi pentru paturi

 Roți de calitate premium blocabile (4 buc.)

 Salteaua BABY cu cearceaf din bumbac și baza de lemn a variantei BABY

 Salteaua MINI cu cearceaf din bumbac și baza delemn a variantei MINI

 Instrucțiuni de folosire. 

 

 

 

 

   

 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou