7 modele de colanti pentru gravide cu recenzii absolut wow

list În: WoW MoM Pe:

De fapt, veți dori să purtați aceste stiluri de colanti pentru gravide timp de nouă luni nonstop.

Sa fii însărcinată este un lucru frumos și poate fi una dintre cele mai incitante perioade din viața ta și toate acele lucruri bune ( stii tu), dar să fim sinceri: Într-o perioadă în care corpul tău se schimbă constant de la luna la luna, te poate face să te simți puțin inconfortabil în propria piele. 

Picioare umflate! Dureri de spate! Greaţă! Deși nu avem toate soluțiile pentru aceste disconforturi, colantii pentru gravide sunt un loc bun pentru a începe și cu siguranță te vor face să te simțiți mai ușoara și mai “sustinuta” - cu referire la burtica in continua crestere.

Cum găsești colanții de gravide perfecti care nu cad, nu se lasa si nu sunt transparenti?

Viața este prea scurtă pentru a trage non stop de pantaloni :). 

Croielile foarte înalte care sa iti sustina burta, fibrele de calitate care nu se scamoseaza repede, un material respirabil rezistent la ghemuit și cusături fine care nu se freacă în locuri incomode sunt toate caracteristici demne de luat in seama. 

Acesta este un moment in care garderoba trebuie sa fie mai potrivita ca niciodata pe noul stil de viata si de imbracaminte si ultimul lucru la care trebuie sa te mai gandesti este confortul colantilor pentru gravide. 

Când as putea incepe să port colanți de gravide?

Nu este nevoie să astepti până când simți ca te strang cei normali pentru ca nu este niciodată prea devreme pentru a găsi colanții de maternitate care sa ti se potriveasca. 

Colanții de gravide potriviți trebuie să „îmbrățișeze” burta (aproape ca o centura ușoară pentru burta) și să te facă să te simți în siguranță.

Este important sa gasesti un model de colanti care cresc odata cu burta in calatoria sarcinii - și probabil vor rămâne și după aceea, pentru o vreme, o pereche confortabila de purtat.

Sfat cu privire la marime: Alegeți pentru colanții de gravide marimea pe care o purtați înainte de sarcină, potrivirea colanților de maternitate ar trebui să reflecte acest lucru.

Alege modelul de colanti pentru gravide care ti se potriveste tie

Fie că stai în picioare toată ziua, te antrenezi sau doar te relaxezi prin casă, iti doresti ca ceea ce porti sa fie confortabil, oferind în același timp beneficii suplimentare pentru o viitoare mamă. Există o mulțime de opțiuni in shop-ul online Mama Boutique - de la colanti de antrenament la colanti pentru gravide cu buzunare pentru telefon.

Alege exact ce ti se potriveste tie cel mai bine. Cu aceste stiluri, o să te simți confortabil și susținut pe tot parcursul sarcinii și nu numai. Nu, serios. Majoritatea dintre aceste opțiuni sunt la fel de potrivite si după sarcină.

Așadar, hai la shopping!

colanti pentru gravide

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou