5 modele de rochii pentru gravide pentru baby shower

list În: Acasa Pe:

Este posibil ca in perioada sarcinii, pantalonii de trening  super comozi și colantii pentru gravide sa fie prietenii tăi în cele 40 de săptămâni lungi de sarcină, insa la un moment dat (cum ar fi poate babyshower-ul, petrecerea data pentru venirea bebelusului), sa simti nevoia de ceva mai wow. 

Poti alege varianta cheesy sa te imbraci in functie de sexul copilului ( in albastru sau in roz) sau poti alege sa fii printesa petrecerii, avand in vedere ca in viitorul apropiat si chiar mediu, altcineva va fi vedeta :).

 Rochiile pentru gravide sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Bine, nu toate rochiile pentru gravide, daca intelegi ce vreau sa spun. Exista si rochii pentru gravide frumoase. Doar ca trebuie sa stii unde sa cauti. 

Brandurile consacrate au o selectie faina si fina cand vine vorba de pretentiile unei gravide si noi ne-am gandit sa-ti prezentam cateva dintre ele.

1. Rochie pentru gravide Bessie -  poate best seller-ul verii si de ce nu al toamnei - este usor de asortat cu o geaca de piele, de blugi sau de ce nu cu un blazer lasat pe umeri. Nu mai spun ca poate fi folosita si mai tarziu, pentru alaptare. 

2. Rochie WoW MoM - este potrivita pentru gravidele sportive si casual lovers, rochie super confortabila din bumbac organic care merge asortata cu cei mai cool conversi sau UGGs, depinde de anotimp :).

3. Rochie pentru gravide Francesca Blush - pentru gravide romantice si dornice de putin glam in perioada aceasta in care nu te simti tot timpul foarte sexy, sa fim serioase. 

4. Rochie pentru gravide Willow - categoric cea mai iubita rochie de maternitate datorita materialului care se aseaza perfect pe orice silueta si pentru culorile superbe, fiind disponibila pe ivoire, albastru si burgundy. 

5. Rochie pentru gravide Imogen - impreuna cu o diadema, clar vei fi printesa petrecerii. Dantela fina, model armonios pentru burtica in continua crestere, vei fi magnet pentru fotografii in acest model de rochie. 

Este evident, viitoarele mame au nevoie de haine special create pentru a sublinia burtica și pentru a le face să se simtă confortabil în orice moment al zilei. 

Așadar, daca ești însărcinată, alege aceste articole vestimentare ideale pentru a fi purtate atât pe timp de zi, cât și de seară și care îți oferă atât un look plin de feminitate, dar te și te ajută să te simți atrăgătoare in continuare si in perioada sarcinii. 

Aceste haine de gravide sunt disponibile pe mai multe modele și culori, tocmai pentru a fi pe placul și pe marimea oricărei viitoare mame. Până la urmă, orice femeie însărcinată are nevoie de confort, dar și să se simtă atrăgătoare în cele 9 luni de sarcină.

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou