Blanqi Everyday™ Pantaloni scurți gravide bej

220,00 lei
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile
Dimensiune
Culoare

Pantaloni scurți Blanqi Everyday™ sunt cunoscuți ca cei mai confortabili și eficienți colanți pentru perioada sarcinii, mai ales după săptămâna 25. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Concepuți și gândiți special pentru confortul gravidei, cu o bandă abdominală elastică pentru a îmbrăca burtica ta, cu suportul în forma de X îți vor asigura confortul până la naștere. Aceștia combină luxul și materialul sportiv cu o ingenioasă bandă sprijinitoare pentru a crea un element de confort suplimentar.

CUM SĂ-I PORȚI

Pantalonii potriviți pentru a sta în casă sau a merge la o cafea. Asortează-i cu un pulover larg pentru un look casual sau cu o rochiță lungă când vrei să fii mai elegantă.

Acești pantaloni scurți chic pot fi purtați ca un element basic al garderobei sau sub rochii largi pentru a sprijini burtica.

DETALIILE PRODUSULUI

Colanții scurți pentru gravide au fost croiți cu o atenție ieșită din comun asupra detaliilor.

Extrem de moi cu cantitatea potrivită de delicatețe, îmbrățișează burtica și tricotul 3D perfect, aceștia oferă sprijin brevetat și încorporat care în timp a devenit sinonim brand-ului BLANQI.

Creați pentru femei însărcinate, au fost proiectați de experți cu cusături soft care oferă confort fără fricțiune cu o stratificare invizibilă.

blanqipantaloniscurti.bej.

Notify me when available

Fișa tehnică

Lungime
Colanți scurți

Referințe specifice

ean13
5948997305034

8 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă