Blanqi Everyday™ Maiou pentru susținerea sarcinii

360,00 lei
cu TVA * Livrare in 1-2 zile lucratoare
Dimensiune
Culoare

Maioul Blanqi Everyday™ pentru susținerea burticii gravidelor are o bandă invizibilă, iar culoarea maioului este neagră.

Aceasta preia greutatea și reduce presiunea pe zona pelviană pentru a diminua durerea abdominală și cea a ligamentelor.

Totul pentru ca tu să te simți confortabil și în siguranță. 

Gradele de compresie care variază, creează suportul necesar în timp ce centura flexibilă a burticii crește impreună cu sarcina pentru a-ți asigura balanța perfectă între suport și confort. 

Consolidarea în formă de X ameliorează durerea de spate și încurajează poziția corectă.

Materialul ce permite aerisirea, îndepărtează transpirația, construind un mediu răcoros, dar uscat, iar pe de altă parte care previne supraîncălzirea.

CUM SĂ-L PORȚI

Materialul subțire și sportiv de lux este foarte versatil, adecvat fie pentru un look casual, fie pentru unul elegant, de seară ;i condortabil pentru gravide. 

Fii încrezătoare și bucură-te de burtica ta uniformă, ridicată și sprijinită în deplin confort. Spune adio acelei senzații: “nu am cu ce să mă îmbrac”.

DETALIILE PRODUSULUI

Cel mai revoluționar produs pentru sarcină — îmbrăcămintea modelatoare. Toate caracteristicile unui sprijin de ultimă generație care ameliorează durerile și bătăile de cap ale sarcinii, perfect îmbinate într-un maiou cu acoperire totală. 

Maioul pentru gravide este conceput cu un suport generos asupra pieptului și o bandă opacă asupra burticii pentru a oferi confort suprem și pentru a ți se potrivi cu orice ocazie.

blanqimaiousustinere.negru

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
negru

Referințe specifice

ean13
5946297295437

8 alte produse în aceeași categorie: