Săculeți stocare lapte (10 buc) + Adaptor

68,00 lei
cu TVA * Livrare in 1-7 zile lucratoare.

10 SĂCULEȚI PENTRU STOCAREA LAPTELUI CU ADAPTOR PENTRU CONGELARE ȘI HRĂNIRE UȘOARĂ.

Super simplu de adaptat și de hrănit bebelușul direct din săculețul cu lapte muls.

Modul ideal de depozitare, înghețare și protejare a laptelui matern prețios, pungile de depozitare Lola & Lykke® sunt ușor de utilizat și igienice. 

Pungile sunt pre-sterilizate, etanșe și gata de utilizare. Economisiți timp și pompați direct în pungile de depozitare a laptelui matern cu ajutorul pompei de sân Smart Electric. 

Este ușor să hrăniți bebelușul direct din săculeț atașând adaptorul unic și alimentând tetina.

Pompa de sân SMART împreună cu dispozitivele de stocare a laptelui fac totul mult mai ușor. 

Folosind un singur sac pentru extragerea, depozita, încălzirea și hrănirea, nu mai este nevoie să sterilizați sticlele sau să transferați lapte în niciun stadiu. 

Aceste pungi/ săculeți unici pentru laptele matern se potrivesc perfect pentru pompa de sân electrică Lola & Lykke® Smart, atașați pur și simplu punga în pompa de sân cu adaptorul nostru, astfel încât bebelușul dvs. să se poată bucura de fiecare picătură. 

Punga de lapte matern se conectează direct la tetina de sticlă pentru o tranziție lină de la sân la sticlă.

Depozitarea ideală a laptelui matern: pungile noastre de stocare a laptelui matern sunt ideale pentru depozitarea, congelarea și protejarea laptelui matern atât de prețios. 

Acestea sunt pre-sterilizate cu garnituri duble sigure pentru a preveni scurgerile. 

Pungile sunt concepute pentru a sta plat pentru înghețarea și dezghețarea rapidă, pentru a proteja vitaminele și nutrienții valoroși din laptele matern.

Pungile noastre de lapte matern sunt lipsite de BPA/ fără ftalați pentru o asigurare totală și o protecție supremă.

Instrucțiuni de utilizare:

STOCAREA LAPTELUI CONGELAT SIGURĂ PÂNĂ LA 6 LUNI

Pungile de lapte matern Lola & Lykke® sunt pre-sterilizate și gata de utilizare.

Cutia cu săculeții de stocare lapte cu 10 pachete de lapte matern conține un adaptor necesar pentru a atașa punga de lapte la pompa PENTRU SÂN sau la tetina biberonului.

Pentru a pompa direct în săculeț, atașați adaptorul la punga de lapte și apoi la pompa de sân. Începeți pomparea și asigurați-vă că nu umpleți prea mult sacul.

Când înghețați, nu umpleți sacii mai mult de ¾ pentru a permite spațiu pentru expansiune. Etichetați pungile cu data pompării. Când depozitați laptele matern în pungă, așezați-vă plat pentru înghețare rapidă și dezghețare.

Pentru a păstra componentele laptelui matern, dezghețați-l în frigider peste noapte sau ținând punga sub apă caldă curentă (max. 37 °).

Agitați ușor punga pentru a amesteca orice grăsime separată. Laptele dezghețat este sigur în frigider timp de 24 de ore.

Nu dezghețați laptele matern congelat într-un cuptor cu microunde sau într-o tigaie cu apă clocotită. Nu înghețați laptele matern decongelat.

Pentru a vă hrăni bebelușul direct din punga de lapte, pur și simplu atașați tetina de biberon la acesta cu adaptorul. Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat cu o pungă de hrănire.

Pungile pentru laptele matern sunt destinate utilizării numai cu laptele matern. Acesta este un produs de unică folosință și trebuie aruncat după prima utilizare.

saculetilapte.10buc.

Notify me when available
Grad 
2021-03-23

Practice

Le stiu de la sora mea din Filanda. Practic folosesti o punga din aceasta pentur muls, depozita, încălzire și hrănire bebe. Fara sterilizare stiu ca aceste pungi vin sterilizate - nu mai pierdeți timpul sterilizând sticlele si biberoane. Excelente

    Scrie un review

    8 alte produse în aceeași categorie:

    S-ar putea să-ți placă