Rochii  63 produse.

produse pe pagină
Se afișează 1 - 9 din 63 produse
 • 0 1 2 3 4 (2)

  Rochie Ahoj pentru gravide. Rochia Ahoj este realizată dintr-un material soft, ușor și confortabil. In partea bustului este decorată cu dantelă. Rochia are două fermoare ascunse în dreptul sânilor pentru a putea alăpta bebelușul. Rochia poate fi purtată atât în cele 9 luni de sarcină, cât și după naștere. Croiul rochiei avantajează orice siluetă. 

  249,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Rochie Pouletta pentru gravide. Rochia este realizată dintr-un material lejer, subțire, vaporos. Perfectă pentru zilele călduroase. Deasupra burticii are o bandă elastică, dar și o fundă decorativă. Rochia este perfectă atât pentru cele 9 luni de sarcină, dar și pentru perioada de după naștere. Se poate alăpta în această rochie. 

  359,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (2)

  Rochia pentru gravide Pastel Love Bleu este special realizată pentru perioada sarcinii. Croiul evidențiază sarcina și permite creștererea bebelușului confortabil. Rochia poate fi purtată și după naștere. În dreptul bustului are un fermoar ascuns pentru alăptare. Materialul este elegant, cu flori în relief.

  310,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (2)

  Rochie Robin pentru gravide, dar potrivită și pentru alăptare. Are un pattern colorat și vesel, o croială confortabilă pentru burtica în continuă creștere și fermoarul din dreptul decolteului permite alăptare bebelușului după naștere.Comandă acum! Livrare rapidă!

  295,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Rochie Icy Moon Beige pentru gravide. Rochia este dintr-un material subțire, delicat cu pielea. Croiala avantajează și pune în evidență orice siluetă. Rochia poate fi purtată atât în cele 9 luni de sarcină, cât și după naștere. În dreptul sânilor are un fermoar ascuns pentru alăptare. Rochia este decorată cu o fundă deasupra burticii. 

  289,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Rochie elegantă pentru gravide Crochet. Rochia este realizată pentru perioada maternității. Însă, croiul permite ca această rochie să fie purtată și după cele 9 luni de sarcină. Bustul rochiei Crochet este croșetat, iar sub acest material este un corset. Fusta rochiei este realizată dintr-un material fluid și fin. Rochia Crochet este potrivită pentru a fi...

  780,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Rochie Deco elegantă pentru gravide. Rochie este special realizată pentru perioada maternității. Datorită croiului, rochia Deco poate fi purtată și după naștere. Materialul este vaporos, elegant și fin. Este decorată cu sute de mărgele lucrate manual. Rochia pentru gravide Deco este potrivită pentru evenimente. 

  650,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Rochie elegantă pentru gravide Bardot. Rochia este realizată pentru perioada maternității. Croiul este conic. Materialul este elegant. Rochia Bardot pentru gravide este decorată cu paiete. Poate fi purată cu umerii căzuți pentru o notă de eleganță în plus. Este potrivită pentru evenimentele importante din viața ta. 

  620,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Rochie Davea Gri pentru gravide. Rochia este elegantă și confortabilă. Materialul este unul delicat cu pielea gravidei. În jurul taliei este decorată cu o bandă. 

  349,00 lei


Mama Boutique îți oferă rochii pentru gravide potrivite pentru orice moment al sarcinii. De la rochii de gravide ideale pentru plimbările în parc, la rochiile pentru gravide de ocazie. Fii la curent cu noile modele de rochii pentru femei însărcinate, dar și cu cele care intră la rubrica de reduceri.

Se afișează 1 - 9 din 63 produse