Pantaloni Există 22 produse.

per pagină
Se afișează 1 - 9 din 22 elemente
 • Blugii  pentru gravide Urano model skinny, sunt preferații clientelor Mama Boutique! Sunt perfecți pentru a evidenția formele frumoase ale unei gravide. Buzunarele din spate au fermoar, materialul este comod, culoarea foarte frumoasă și ușor de asortat și au banda scurtă în jurul taliei (burticii).

  263,00 lei
 • Pantaloni scurți pentru gravide, bleu, din tricot moale - ce altceva ți-ai putea dori pentru o zi caniculară? Poartă-i în vacanță, cu un top fără mâneci, sau în oraș cu o bluză sau tunică vaporoasă. Albastrul pantalonului este pus în evidență de o fundiță simpatică, cu buline. Burtica este protejată de o bandă înaltă, ușor elastică. 

  84,00 lei 111,00 lei
 • Summer sunt niște pantaloni scurți pentru gravide cu o taietură clasică, simplă. Datorită materialului subțire și răcoros aceștia sunt perfecți pentru zilele călduroase. În față au buzunare simple, iar în spate au unele de decor. Materialul este unul elastic și confortabil.

  114,00 lei 153,00 lei
 • Pantalonii pentru gravide Lady Dark sunt clasici, negri, drepți și sunt fabricați dintr-un material confortabil, pretabil unor pantaloni office. Buzunarele laterale au fermoare vizibile, ceea ce conferă pantalonilor un look fashion. Banda de susținere a burticii este din bumbac și îți asigură confortul indiferent de cât de avansată e sarcina.

  225,00 lei
 • Pantalonii  pentru gravide Jolly  au o culoare vibrantă și sunt perfecți pentru anotimpul însorit. Sunt din bumbac, confortabili și ușor de purtat, cu bandă deasupra burticii, ce asigură starea de bine a gravidei și a bebelușului din burtică.

  143,00 lei 206,00 lei
 • Pantalonii pentru gravide Jungle au un pattern foarte la modă sezonul acesta. Talia acestora se potrivește tuturor tipurilor de burtici, iar materialul îi face să fie confortabil de purtat până în ultimele zile ale sarcinii.

  217,00 lei
 • Pantalonii pentru gravide Flexie sunt extrem de confortabili și versatili. Spre deosebire de alte modele de pantaloni pentru gravide, aceștia au bandă sub burtică, devenind astfel purtabili și după naștere.

  212,00 lei
 • Pantalonii  pentru gravide skinny sunt de neinlocuit! În acest sezon recomandăm pantalonii Slim negri, confortabili, cu fermoare metalice ce le conferă un look rock. Sunt foarte confortabili și ușor elastici datorită materialului. Banda înaltă din bumbac din jurul taliei lasă loc burticii care crește.

  207,00 lei
 • Blugi scurți pentru gravide. Model foarte cool pentru burtica în continuă creștere.

  167,00 lei 228,00 lei
Se afișează 1 - 9 din 22 elemente