Bluză bărbați Skin to Skin Fred

249,00 lei
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile
Dimensiune
Culoare

Mereu mi-am dorit să existe lucruri care să ajute și bărbați să experimenteze măcar puțin din ceea ce simt mamele. Pentru că este complicat să înțelegi ceva ce nu ți se întâmplă direct ție. 

Bluzele skin to skin pentru bărbați sunt acel ceva wow care ajută la conectarea tatălui cu bebelușul și sunt priceless.

ATENȚIE: Acesta este un aticol de îmbrăcăminte și nu un marsupiu sau un sling! 

Întotdeauna țineți copilul cu mâinile când stați jos sau vă ridicați!

Poți sta cu bebelușul tău piele pe piele și poți descoperi astfel beneficiile acestui stil (kangaroo care), atât pentru tine ca părinte, cât și pentru bebeluși. Este confecționat dintr-un material extrem de soft, delicat pentru pielea ta și a bebelușului tău. 

Design-ul oferă suportul potrivit pentru ca bebelușul să stea confortabil în brațele tale. Așa cum scriam și mai sus, este important să ții bebeluțul, întrucât bluza nu oferă o susținere ca un marsupiu. 

Te rugăm să citești instrucțiunile din cutie cu privire la purtarea acestei bluze skin to skin. 

 • Recomandat cu încredere de moașe
 • Bumbac soft - delicat cu pielea mamei și a copilului.
 • Kangaroo care -  piele pe piele ( skin to skin, sună mai frumos în engleză)
 • Potrivit de la naștere
 • Varianta parte peste parte oferă confort
 • Acces ușor pentru alăptare
 • Se spală în mașina de spălat
 • Confecționat în Portugalia

⚠ Atenție: Conceput pentru copiii născuți la termen ( nu prematuri) și cu greutate până la 7 kg. Acest produs este creat pentru a purta bebelușul piele-pe-piele în perioada de după naștere și până când cel mic are 3 luni. Întotdeauna cere sfatul unui medic dacă dorești să îl folosești la un prematur. 

Atunci când folosesti bluza

⚠ Atenție: Acest top nu înlocuiește un marsupiu/sistem de purtare. Nu îl poți folosi pentru a transporta bebelușul. Acest produs este creat pentru a fi folosit ca un top, pentru a avea mâinile libere doar atunci când părintele este așezat. Ai grijă întotdeauna când așezi bebelușul în acest top piele-pe-piele. 

⚠ Atenție: Risc de sufocare, ține bărbia bebelușului peste pieptul tău. 

Ai grijă ca fața bebelușului să fie peste material, să se vadă întotdeauna și să nu existe nimic care să obstrucționeze. Ai grijă ca bebelușul să nu alunece și să nu ajungă să își atingă pieptul său cu barbia. Această poziție ar putea să îl împiedice să respire. Trebuie să îl poți vedea întotdeauna atunci când cobori privirea. 

⚠ Atenție: Risc de supraîncălzire. Verifică întotdeauna ca cel mic să nu fie fierbinte. Dacă este prea cald, scoate bebelușul din top. 

⚠ Atenție: Risc ca bebelușul să alunece

Ai grijă atunci când îl așezi să nu alunece din top. Asigură suport total când îl miști/ așezi în top

⚠ Atenție: Nu adormi cu bebe în brațe! Nu este permis să adormi cu bebelușul atunci cand îl porți în acest top. Adultul trebuie să fie mereu atent.

⚠ Atenție: Nu îl folosi dacă mărimea nu este cea corectă. Top-ul trebuie să se așeze perfect pentru a vă asigura tot suportul ție și bebelușului. Dar nu trebuie să fie foarte strâmt. Daca îl simți prea strâmt, probabil ai nevoie de o altă mărime. 

⚠ Atenție: Nu consuma mâncare fierbinte în timp ce îl porți pe bebe în acest top

⚠ Atenție: Acest top este conceput pentru a fi purtat doar de către adulți

⚠ Atenție: Verifică poziția copilului. Bebelușul trebuie să stea într-o poziție verticală față de adult, în poziție fetală (nou-născut) sau poziție tip broscuță cu o curbură naturală a spatelui. Genunchii trebuie să fie așezați la nivelul șoldurilor sau mai sus (poziție broscuță). Nu trage niciodata piciorul bebelușului sub el pentru că asta ar putea pune presiune pe picioare și ar putea inhiba circulația sângelui. 

Mama Boutique nu este responsabilă pentru folosirea incorectă a top-ului. 

Întotdeauna verifică să nu existe cusături rupte, țesături rupte sau alte semne vizibile de deteriorare ale top-ului. 

⚠ Atenție: Nerespectarea instrucțiunilor de folosire poate duce la moarte sau accidente grave. 

Citește cu atenție și asigură-te că ai înțeles toate avertismentele înainte de a folosi top-ul. 

Seraphine
bluzaskintoskinbarbati.negru

Notify me when available

Referințe specifice

ean13
5941202732977
Grad 
2021-03-28

Cadou chiar woq

N-am apucat sa beneficiem de acest produs pentru fetita noastra...acum are 2 ani, dar l-am facut cadou la toti prietenii nostri proaspeti parinti si efectul este superb. Felicitari pentru calitatea produselor si inventivitate!

  Grad 
  2021-03-06

  cel mai happy dady

  Am fost placut impresionata sa vad ca sotul accepta purtarea acestei bluze si mai mult de atat, este foarte incantat de reactia fetitei care doarme ore intregi la pieptul lui. Cred ca este o influenta foarte pozitiva pentru relatia lor de acum incolo. Va aplaud pentur inititativa aducerii asemenea produse si in Romania.

   Grad 
   2021-02-26

   Ma topesc cand ii vad

   Nu stiu daca e sentiment mai minunat decat sa-l vad pe iubitul meu cu bebelusul nostru la piept. Este o inventie minunata aceasta bluza. Multumim di

    Grad 
    2021-02-18

    Super gadget :)

    N-as fi crezut niciodata sa port asa ceva...daca imi spunea cineva acum 4 ani ca un copil ma poate transforma in omul care sunt azi, as fi ras cu lacrimi. Aseara, bebe a dormit 3 h legate pe pieptul meu si a fost incredibil. Super experienta si multumesc fetelor pentru toata disponibilitatea

     Scrie un review

     Click on a thumbnail to load the video

     8 alte produse în aceeași categorie:

     S-ar putea să-ți placă