Jucării magnetice Blockaroo Barcă

146,00 lei
cu TVA *

Cutie cu jucării magnetice din spumă Blockaroo Barcă - 10 buc Jumbo - jucării magnetice pentru construit.

Designerii ingineri de spumă magnetică ajută tinerii să construiască și să creeze ca niciodată! 

Această cutie Blockaroo conține 10 blocuri de construcții jumbo cu care pot fi construite numeroase creații distractive, inclusiv o barcă amuzantă. 

Blocurile mari și moi de spumă sunt ideale pentru copii mici și copii de vârstă preșcolară. 

Acestea sunt dezvoltate de profesori și testate pentru siguranță pentru a depăși cele mai înalte standarde internaționale pentru jucării.

Unul dintre lucrurile care fac constructorii Blockaroo cu adevărat speciali este sistemul magnetic inovator, care permite blocurilor să se conecteze de fiecare dată așa cum o face doar magia. 

Blocurile nu se resping reciproc, creând posibilități nesfârșite de joc. 

De asemenea, blocurile magnetice se rotesc la 360 de grade când sunt conectate și fac click când se întorc, oferind și mai multe oportunități pentru distracție interactivă și creativă!

Sunt, de asemenea, o jucărie STEM fenomenală, predând abilități importante STEM timpurii, cum ar fi numărarea, sortarea și stivuirea copiilor în timp ce stimulează dezvoltarea tactilă și senzorială. ( STEM (in engleză) = Știință, tehnologie, inginerie și matematică este un termen larg folosit pentru a grupa împreună aceste discipline academice)

Pe măsură ce cresc, copii dezvoltă abilități de inginerie și gândire creativă. Constructorii Blockaroo încurajează, de asemenea, socializarea și munca în echipă.

Blockarooblocks-urile pot fi folosite și în baie! 

Cărămizile din spumă plutesc și chiar se lipesc de majoritatea căzilor datorită căptușelii metalice comune în interiorul majorității căzilor. 

Îi ajută pe copii să învețe și să se distreze în baie, ceea ce transformă timpul de baie într-o experiență pe care părinții și copiii o așteaptă!

Blockarooblocks sunt, de asemenea, ușor de curățat. 

Ori de câte ori trebuie să fie curățate sau sterilizate, pur și simplu le introduceți în raftul superior al mașinii de spălat vase și sunt la fel de bune ca noi! 

Blockaroo
SetClocs.Blockaroobarca.

8 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă