Wrap Țesut

Sunt 5 produse.

Se afișează 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

Baby Wrap-ul - reprezintă actul de a purta sau de a-ți purta bebelușul cu ajutorul unui purtător special - și acest lucru există de secole și are numeroase avantaje. 

Experții spun că poate ajuta la alăptarea mai ușoară, poate reduce plânsul și poate crea o legătură mai bună între mamă/ tată și bebeluș, lăsându-vă (mai ales) mâinile libere pentru a face alte lucruri. 

Dacă aveți un nou-născut acasă, probabil că îl țineți în brațe ore întregi. E absolut normal. Nou-născuții vor să fie lângă tine, pe tine și ținuți de tine, să simtă mirosul, bătăile inimii mamei și să se simtă îmbrățișați. Doar că această nevoie pe care o are copilul tău poate face viața de zi cu zi mult mai dificilă. 

Cum o să-i trimiți un mesaj prietenei tale pe care vrei să o vezi de atâta timp, dacă ai bebelușul în brațe? Ce zici de a-ți turna un pahar cu apă sau de a merge la shopping? Un singur cuvânt: baby wrapu-ul!

Nomazii obișnuiau să-și poarte bebelușii pentru a călători cu ei mai eficient. Și familiile din Africa, Mexic și multe alte părți ale lumii folosesc încă țesături specializate sau suporturi tradiționale în fiecare zi. În ultimii doi ani, această tradiție veche a câștigat popularitate în Statele Unite. Acest lucru se datorează faptului că baby wearing-ul oferă cel puțin două avantaje minunate - un mod superb de a vă conecta cu bebelușul și confortul hands free.

Baby wearing-ul este wow pentru a călători cu copilul. Wrap-ul vă permite să mergeți în locuri fără a fi nevoie să împingeți un cărucior sau să îl purtați dintr-un loc în altul. Vă menține mâinile libere, este ușor să ridicați sau să mergeți liniștiți când aveți de efectuat diverse comisioane.

Oamenii nu vă vor atinge bebelușul (la fel de mult). Un purtător de wrap care iși ține copilul cuibărit într-un mic cocon protejat, ține și mâinile germinate la distanță :). Este mult mai ușor să ajungi în cărucior decât să încerci să ajungi la bebelușul care este pe pieptul părintelui.

Registru cont nou