Sling cu inele (ring sling)

Conține 1 produs.

Se afișează 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active

Sling-ul cu inele sau cum așa fain sună în engleză ring sling-ul este doar una dintre numeroasele opțiuni de transportat bebelușul din care puteți alege, inclusiv wrap-urile. Dacă sunteți în căutarea a ceva care să vă ajute cu copilul fără a fi nevoie să efectuați înfășurarea, sling-ul cu inele este o alegere excelentă.

Sling-ul este o modalitate convenabilă de a-l ține pe cel mic lână tine când trebuie să ieșiți la o plimbare, să faceți treabă prin casă sau să ieșiți pentru comisioane.

Sling-ul cu inele poate ajuta la calmarea unui mic mofturos atunci când are o zi grea sau are nevoie doar să simtă îmbrățisările necondiționate ale mamei care îl iubește. Sling-urile sunt utile și atunci când bebelușul are nevoie de tine, dar și când ai nevoie de mâini libere pentru a face altceva. 

Și, cu puțină practică, pot fi folosite chiar și pentru alăptare în deplasare.

Slingul inelar este un tip de suport pentru bebeluși, fabricat dintr-o bucată lungă de țesătură care este musai să fie de calitate excelentă și două inele. 

Pânza este prelucrată prin inele pentru a crea o pungă sigură în care copilul tău să poată sta - nu sunt necesare cleme, catarame sau cravate. O curea inelară este purtată pe trunchi și susținută de un singur umăr. Slingurile inelare funcționează cel mai bine cu bebelușii, dar pot găzdui și copii mici.

Sling-urile cu inele vin într-o gamă largă de țesături, cum ar fi bumbacul, in-ul, mătasea, lâna și chiar cașmir-ul.

Sling-urile trebuiesc curățate adesea și trebuie de asemenea o mare grijă la utilizarea uscătorului care este un mare nu, nu pentru multe mărci; o mulțime de curele inelare trebuie uscate la aer, astfel încât să nu se micșoreze.

Care este diferența dintre Sling cu inele și un Baby Wrap?

Deoarece ambii folosesc o bandă uriașă de țesătură, împachetările pentru copii și curelele sunt similare, dar există câteva diferențe cheie.

Wrap-urile pentru bebeluși tind să fie puțin mai complexe. Acestea trec peste ambii umeri și în jurul taliei tale, distribuind greutatea micuțului tău un pic mai uniform pe corp decât o curea inelară. 

Registru cont nou