{}

Paturi pentru copii

Sunt 10 produse.

Se afișează 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

Pat pentru copii 

Ne dorim ca bebelușul să doarmă bine și să fie în siguranță în patul său, dar toate regulile și sfaturile pot fi confuze pentru un proaspăt părinte.

Somnul este un proces de dezvoltare ce se modifică pe tot parcursul vieții. Trezirea pe timpul nopții este normală la bebeluși, iar copiii sănătoși se trezesc de câteva ori pe noapte la sfârșitul ciclurilor de somn. 

Nou-născuţii pot să doarmă timp de 18 ore pe zi, dar adesea numai 2-3 ore legate.

În timpul primului an de viaţă, durata totală a somnului scade la aproximativ la 15 ore, iar majoritatea somnului este concentrat în timpul nopții, pe măsură ce se dezvoltă ritmurile circadiane (funcții biologice legate de ziua de aproape 24 de ore). 

Este important de reținut că bebelușii sunt diferiți și nu există reguli general valabile!

Unde ar trebui să doarmă un nou-născut?

Poate avea o pătură sau o pernă în pătuț? 

Și este bine ca ea să doarmă în pat cu mine?

Mai mult ca sigur că aveți o mulțime de întrebări despre cum să adormiți copilul în siguranță. Iată sfaturi de somn sigur pentru bebeluși de la Academia Americană de Pediatrie (AAP).

Împarte camera, dar nu patul.

Dacă bebelușul doarmen în patul său cel puțin primele șase luni (și în mod ideal până la un an), acest lucru poate contribui la scăderea riscului de SIDS cu până la 50%. Co-sleeping-ul este o idee minunată, care facilitează hrănirea pe timp de noapte dacă alăptați.

Dar ar trebui să evitați adormirea bebelușului în patul părinților, spune AAP. Lăsați copilul întotdeauna în propriul coș de bebeluși sau pat pentru copii, deoarece pernele și păturile patului dvs. ar putea reprezenta un pericol. 

Lăsați bebelușul să doarmă într-un pat pentru copii, co-sleeper sau într-un coș pentru bebeluși lângă patul mare.

Depinde de tine dacă nou-născutul tău doarme într-un coș de bebeluși sau pat pentru copii atunci când ajungeți de la maternitate. Cos-ul co-sleeper din răchită este iar o idee wow și indiferent ce alegeți, produsul ar trebui să respecte cele mai recente considerente CPSC.

Registru cont nou