Mama și Copilul  Există 22 produse.

Asortează-te cu băieţelul sau cu fetiţa ta.

Pentru că de cele mai multe ori găsim colecţii mama-fiica, noi ne-am gândit şi la mamele de băieţei şi poţi găsi în colecţia Mama & Copilul elemente mix&match pe care le puteţi combina cum preferaţi voi.

per pagină
Se afișează 1 - 9 din 22 elemente
 • Rochia pentru gravide Trip to the Forest  și nu numai este foarte practică, ușor de asortat și călduroasă. Materialul din care este fabricată este unul moale și extrem de confortabil. Imprimeul rochiei este interesant și este potrivit pentru perioada toamnă-iarnă.

  169,00 lei 221,00 lei
 • Rochia pentru gravide Hello Foxie are un imprimeu foarte interesant și este extrem de confortabilă. Materialul din care este fabricată este unul moale și gingaș la atingerea cu pielea mămicilor. Este perfectă pentru toamnă și poate fi asortată cu ușurință cu un hanorac simplu și o pereche de pantofi sport.

  182,00 lei 237,00 lei
 • 1 Review(s)

  Rochia pentru gravide Charming Midnight are un pattern floral pe un fond albastru plăcut și are o taietură clasică. Este perfectă și în timpul alăptarii, datorită fermoarelor "invizibile" din dreptul sânilor care permit acest lucru după naștere.

  272,00 lei 327,00 lei
 • Rochia pentru gravide Follow your Star este perfectă atât viitoarele mamici, cât și pentru cele care deja alăpteză. Rochia este dotată cu nasturi în dreptul pieptului pentru a facilita alăptarea. Este confecționată dintr-un material foarte confortabil și moale, iar imprimeul este extrem de plăcut și ușor de asortat. Poate fi purtată cu niște adidași și un...

  199,00 lei 260,00 lei
 • Rochia pentru gravide Super Star este extrem de confortabilă și călduroasă. Aceasta poate fi purtată atât de către gravide, cât și de mămicile care deja alăptează. Este o rochie sport și se asortează foarte bine cu o pereche de adidași.

  199,00 lei 260,00 lei
 • Rochia pentru gravide Electric  nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor însărcinate. Dungile crem vă oferă un confort sporit și un look modern. Buzunarele largi completează perfect rochia pentru gravide Electric.

  203,00 lei 262,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat

  Rochia Charming Midnight are un pattern floral pe un fond albastru plăcut și are o taietură clasică. Este perfectă atât pentru copii, cât și pentru mămici. Rochia Charming este foarte confortabilă și practică, iar materialul din care este fabricată este unul moale, plăcut la atingerea cu pielea piticilor și a mămicilor.

  129,00 lei
 • Rochia Follow your Star este perfectă pentru fetițele care vor să fie în trend. Este extrem de confortabilă și ușor de asortat. Este potrivită pentru anotimpul rece, iar imprimeul este foarte frumos, copilăresc. În sfârsit se poate asorta cu mami.

  99,00 lei 129,00 lei
 • Rochia Hello Foxie pentru fetițe este extrem de confortabilă, iar imprimeul îi dă un aer copilăresc. Materialul din care este fabricată este unul moale și gingaș la atingerea cu pielea celor mici. Este perfectă pentru toamnă și poate fi asortată cu ușurință cu un hanorac simplu și o pereche de pantofiori sport.

  99,00 lei 129,00 lei
Se afișează 1 - 9 din 22 elemente