Termeni și condiții

        SC. WOW MOM SRL
        Nr Inregistrare Registru Comertului: J40/8927/2009, Cod Unic Inregistrare: RO25902254.
        Sediul social: Str. Johann S. Bach, nr 12, bl.50, sc C. Bucuresti.
        Telefon: 0722.600.406/ 0732.636.174/ 0724.636.174, E-mail: office@mamaboutique.ro.
 1. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul magazinului virtual www.mamaboutique.ro catre Cumparator.
 2. Magazinul virtual www.mamaboutique.ro este proprietatea S.C.WoW MoM S.R.L. Continutul acestui site (text, grafica, logo, icon-uri, imagini) este protejat de legea drepturilor de autor si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.
 3. Nu este permisa folosirea niciunei date de pe site-ul www.mamaboutique.ro fara acordul scris al S.C. WoW MoM S.R.L. Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
 4. Daca Cumparatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Mama Boutique catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Mama Boutique are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 5. Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator magazinului online Mama Boutique, vor ramane in proprietatea Mama Boutique. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti si se folosesc exclusiv pentru intcmirea si emiterea facturilor fiscale. Desigur, Cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si este de acord sa-si asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola respectiva. In cazul in care Cumparatorul suspecteaza ca, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, este rugat sa ne contacteze urgent la nr de tel: 0722.600.406 sau pe adresa de e-mail: office@mamaboutique.ro.
 6. In cazul in care Mama Boutique primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. Mama Boutique isi rezerva de asemenea dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii in cazul in care intervin probleme (de orice fel).
 7. Produsele din magazinul virtual sunt oferite in limita stocului disponibil si in forma in care sunt furnizate de catre producator. Este posibil ca in momentul acceptarii comenzii, produsul solicitat sa nu mai fie pe stocul Mama Boutique. In acest caz, Cumparatorul va fi contactat de un reprezentant al Mama Boutique. Imaginile de prezentare a produselor sunt cu titlu de prezentare. Culorile hainelor de gravida solicitate pot diferi usor fata de cele din fotografii, datorita diferentelor de rezolutie a computerelor, a setarii de culoare si intensitatii acestora. De asemenea, masurile din descriere sunt aproximative, fiecare produs avand partcularitatile lui in functie de producator.
 8. In cazul in care Cumparatorul are indoieli in ceea ce priveste produsele Mama Boutique, acesta este sfatuit sa ne contacteze pentru informatii suplimentare sau sa viziteze showroom-ul. Dupa efectuarea unei comenzi pe site-ul www.mamaboutique.ro, Cumparatorul va primi un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii.
 9. Mama Boutique isi rezerva dreptul de a refuza comenzile in cazul in care informatiile referitoare la un anumit produs au fost introduse gresit sau produsul nu se mai afla in stoc.
 10. Pretul, modalitatea si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Mama Boutique va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 11. Preturile afisate pe site includ TVA. Mama Boutique isi rezerva dreptul de a modifica preturile de vanzare ale produselor prezentate, cat si promotiile in derulare, fara o notificare prealabila. In cazul in care acestea se modifica ulterior confirmarii comenzii Cumparatorului, facturarea se va face conform pretului afisat pe site in momentul comenzii.
 12. Mama Boutique se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat usa-in-usa catre Cumparator la adresa mentionata de acesta odata cu crearea contului de utilizator. In cazul in care, imediat dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul nu mai doreste achizitionarea produselor, este obligat la suportarea cheltuielilor de transport (pana la adresa acestuia si retur la Mama Boutique). De asemenea, obligatia la plata cheltuielilor de transport intervine si in cazul in care adresa mentionata de Cumparator ca destinatie a comenzii este gresita sau daca se face dovada ca a fost avizat de compania de transport sa ridice/sa primeasca coletul si nu a facut acest lucru.
 13. Clientul isi asuma toata raspunderea in momentul confirmarii si trimiterii comenzii ca daca decide in orice moment dupa finalizarea comenzii sa refuze primirea acesteia si transportul a fost efectuat, va suporta cheltuielile  de transport. Diferenta de plata va fi exact diferenta intre factura fiscala initiala si factura storno ulterior emisa.
 14. Returnarea coletelor se va face in conformitate cu termenii/conditiile de la rubrica Politica de returnare. Mama Boutique va incerca rezolvarea oricarui litigiu aparut intre clienti si S.C.WoW MoM S.R.L. pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea litigiului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane conform Legilor din Romania.
 15. Drepturile de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri, le apartin acestora si sunt reproduse numai cu acceptul lor.

 Vouchere Cadou Mama Boutique

 1. Pentru a achiziționa un voucher cadou Mama Boutique, conectați-vă la contul dvs. și accesați rubrica Voucher Cadou. Urmați apoi instrucțiunile pentru face comanda.
 2. Dacă achiziționați un voucher cadou, vă rugăm să verificați adresa de e-mail de livrare pe care o introduceți - este responsabilitatea dumneavoastră de a face acest lucru și nu putem fi trași la răspundere în cazul în care un voucher cadou este utilizat de altcineva, dacă adresa de e-mail introdusă este incorectă. In plus, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru tichete cadou care sunt pierdute sau folosite de alta persoanã decât destinatarul.
 3. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru vouchere furate, tichete cadou pierdute sau șterse. Asigurați-vă că destinatarul a primit voucher-ul, deoarece este responsabilitatea lor de a păstra tichetul cadou în condiții de siguranță.
 4. Nu ne putem asuma responsabilitatea în cazul în care un voucher cadou nu poate fi livrat la adresa de e-mail a destinatarului din cauza filtrelor de spam, firewall-uri, capacitatea de cutia poștală a destinatarului sau orice alți factori în afara controlului nostru.
 5. Odată achizitoinat, voucherul cadou poate fi folosit ca plata integrală pe www.mamaboutique.ro sau in showroom-ul nostru din Str. Johann S. Bach, nr 12, bl.50.
 6. Tichetele cadou sunt valabile timp de 12 de luni de la data achiziției.
 7. Aveți dreptul să utilizați mai mult de un voucher cadou de la o singură comandă.
 8. Tichetele cadou pot fi utilizate împreună cu alte coduri promoționale și discount.
 9. Tichetele cadou nu pot fi folosite pentru a cumpăra alte tichete cadou.
 10. În cazul în care valoarea achiziției este mai mică decât valoarea voucher-cadou, diferenta de suma nu poate fi restituita cash sau sub alta forma, alta decat in produse la primul moment al achizitiei. În cazul în care comanda dvs. depășește valoarea voucher-cadou, puteți plăti soldul restant utilizând o altă metodă de plată.
 11. In cazul retururilor de produse achizitionate in urma voucher-ului cadou, nu vor exista schimburi monetare pentru comenzi returnate sau anulate efectuate cu tichete cadou, ci este posibila doar varianta inlocuirii cu alta marime sau alt produsNe rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment.