Politica de securitate a datelor cu character personal

1.    Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC WoW MoM SRL, magazin online cu articole pre si postnatale pentru femei insarcinate si mame respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client care achizitioneaza produsele oferite.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Mama Boutique administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de catre persoanele vizate va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de Mama Boutique in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin email (cerere scrisa) la adresa office@mamaboutique.ro

2.    Scopul colectarii datelor

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator magazinului online Mama Boutique, vor ramane in proprietatea Mama Boutique. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti si se folosesc exclusiv pentru intcmirea si emiterea facturilor fiscale. Desigur, Cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si este de acord sa-si asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola respectiva. In cazul in care Cumparatorul suspecteaza ca, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, este rugat sa ne contacteze urgent la nr de tel: 0722.600.406 sau pe adresa de e-mail: office@mamaboutique.ro.

Datele / informațiile colectate privesc de regulă date primare necesare scopului descris anterior, respectiv: nume, prenume, data nașterii, domiciliul, telefonul, e-mail, cnp. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate. Aceste date se stochează pe periodele de valabilitate a comenzilor (emitere - livrare), inclusiv pe durata arhivării documentelor potrivit normelor în vigoare și până la exercitarea dreptului de opoziție conform art. 15 (2) din legea 677/2001.

Completarea formularului de creare de cont și / sau de comandă cu datele dumneavoastră presupune acordul implicit și necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date Mama Boutique.

Renunțarea la acțiunea de a completa formularele de creare de cont și / sau de comandă cu datele dvs. este asimilat refuzului dvs. privind utilizarea serviciilor și produselor oferite de Mama Boutique.

3.    Securitatea datelor colectate si procesate

Mama Boutique utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Mama Boutique utilizeaza o conexiune internet securizata, criptata pentru a preveni interceptarea (https).

Inregistrarea si autentificarea pe www.mamaboutique.ro implica ID si parola.

În plus, angajații companiei sunt obligați să respecte prezenta politică de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal, precum și confidențialitatea oricăror informații ce țin de activitatea desfășurată. Societatea va fi însă exonerată de orice răspundere atunci când pierderea informațiilor se datorează unui caz de forță majoră.

Observații:

  • orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  • orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
  • modalitatea de informare "verbală" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea prin alte modalităţi (ex: prin intermediul convorbirilor telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

4.    Feedback

Utilizatorii www.mamaboutique.ro pot posta comentarii, pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact, social media, email si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.