Politica de securitate a datelor cu caracter personal

1.    Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC WoW MoM SRL, magazin online cu articole pre si postnatale pentru femei insarcinate si mame respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client care achizitioneaza produsele oferite.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC WOW MOM SRL administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de catre persoanele vizate va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de SC WOW MOM SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin email (cerere scrisa) la adresa office@mamaboutique.ro

2.    Scopul colectarii datelor

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator magazinului online Mama Boutique, vor ramane in proprietatea Mama Boutique. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti si se folosesc exclusiv pentru intcmirea si emiterea facturilor fiscale. Desigur, Cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si este de acord sa-si asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola respectiva. In cazul in care Cumparatorul suspecteaza ca, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, este rugat sa ne contacteze urgent la nr de tel: 0722.600.406 sau pe adresa de e-mail: office@mamaboutique.ro.

Datele/ informațiile colectate privesc de regulă date primare necesare scopului descris anterior, respectiv: nume, prenume, data nașterii, domiciliul, telefonul, e-mail. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate. Aceste date se stochează pe periodele de valabilitate a comenzilor (emitere - livrare), inclusiv pe durata arhivării documentelor potrivit normelor în vigoare și până la exercitarea dreptului de opoziție conform art. 15 (2) din legea 677/2001.

Completarea formularului de creare de cont și / sau de comandă cu datele dumneavoastră presupune acordul implicit și necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date Mama Boutique.

Renunțarea la acțiunea de a completa formularele de creare de cont și / sau de comandă cu datele dvs. este asimilat refuzului dvs. privind utilizarea serviciilor și produselor oferite de Mama Boutique.

3.    Securitatea datelor colectate si procesate

Mama Boutique utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Mama Boutique utilizeaza o conexiune internet securizata, criptata pentru a preveni interceptarea (https).

Inregistrarea si autentificarea pe www.mamaboutique.ro implica ID si parola.

În plus, angajații companiei sunt obligați să respecte prezenta politică de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal, precum și confidențialitatea oricăror informații ce țin de activitatea desfășurată. Societatea va fi însă exonerată de orice răspundere atunci când pierderea informațiilor se datorează unui caz de forță majoră.

Observații:

  • orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  • orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
  • modalitatea de informare "verbală" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea prin alte modalităţi (ex: prin intermediul convorbirilor telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

4.    Feedback

Utilizatorii www.mamaboutique.ro pot posta comentarii, pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact, social media, email si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

SC WOW MOM SRL acordă o grijă deosebită protecției datelor dvs. personale, sens în care depune toate eforturile să vă asigure navigarea în siguranță pe site-ul www.mamaboutique.ro și să asigure confidențialitatea datelor furnizate de dvs. și prelucrarea lor în strictă conformitate cu prevederile legii române în vigoare.

Această politică de confidențialitate se aplică atât Clienților din magazinele tradiționale (showroom), cât și Utilizatorilor/Clienților magazinului online.

Termenii folosiți în acest document au același înteles cu cel din Termeni și Condiții, document cu care se completează. 

SC WOW MOM SRL poate să își îmbunăţească în orice moment politica de confidențialitate și/sau să aducă la zi acest document. 

Prin navigarea pe www.mamaboutique.ro și/sau prin crearea unui Cont și/sau prin plasarea unei Comenzi, Utilizatorul/Clientul declară că a citit, a înțeles și a acceptat politica noastră de confidențialitate astfel cum este atestată de acest document, ce poate fi oricând modificat/completat, fără a fi necesară vreo informare prealabilă în acest sens. Data și ora ultimei actualizări sunt arătate în finalul documentului.

1. Protecția datelor cu caracter personal

În scop de reclamă, marketing și publicitate/trimitere de newslettere, precum și în scopul oferirii serviciilor noastre prin intermediul magazinului online, vi se prelucrează următoarele date cu caracter personal în măsura în care aceste date ne-au fost oferite sau au fost generate automat ca urmare a activității dvs. pe www.mamaboutique.ro: nume, prenume, adresă, telefon, adresă email, date de geolocalizare/ date de trafic, oișnuințele/ preferințele, comportamentul.  

Serverul pe care sunt stocate datele dvs. la acest moment se găsește în România, București, str. Oxigenului, nr.3.      

Prelucrarea în scop de reclamă, marketing/newslettere 

Prin bifarea căsuței corespunzătoare, v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă informăm că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor dumneavoastră personale și să solicitați ulterior ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă prin email la office@mamaboutique.ro sau prin poștă la adresă sediului nostru social din București, Str. Johann S.Bach, nr 12, bl.50, sc C, Parter, sector 2 - București. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresă justiției.

Totodată declarați că datele furnizate de dvs. în momentul înregistrării pe www.mamaboutique.ro, respectiv în momentul completării formularelor/taloanelor din campaniile noastre de marketing și publicitate sunt reale, corecte și complete și vă obligați să ne anunțați orice modificare a acestora prin cerere scrisă, semnată și datată transmisă la adresă sediului nostru social mai sus arătat. 

Totodată declarați că datele furnizate de dvs. în momentul înregistrării pe www.mamaboutique.ro sunt reale, corecte și complete și vă obligați să ne anunțați orice modificare a acestora prin cerere scrisă, semnată și datată transmisă la adresa sediului nostru social mai sus arătat. 

2.   Modulele Cookie

Cookies-urile sunt fişiere text de mici dimensiuni pe care www.mamaboutique.ro le salvează în calculator sau telefonul mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookies-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la Site sau navigaţi de pe o pagină pe alta. Cookies-urile pot fi temporare/de sesiune sau permanente.

Cookies-urile fac posibil ca navigarea dvs. pe www.mamaboutique.ro să fie mai ușoară (spre exemplu prin memorarea acțiunilor anterioare). 

Totodată cookies-urile se folosesc pentru colectarea de date statistice în legătură cu navigarea pe site pentru analiză și îmbunătățirea ofertelor. 

3.  Înregistrarea cu Facebook 

www.mamaboutique.ro nostru folosește o extensie a siteului de socializare media denumit Facebook.

Când vizitați www.mamaboutique.ro, plug-in-ul conectează direct programul dvs. de navigare pe internet la serverul Facebook. În acest fel Facebook obține informații despre vizita dvs. pe www.mamaboutique.ro prin intermediul adresei dvs. IP. Dacă suneţi logat/înregistrat în contul dvs. de Facebook, Serverul Facebook va putea să redirecţioneze un user către contul nostru de Facebook.

Chiar dacă nu folosiți Facebook, este totuși posibil să transmiteți informații în legătură cu adresa IP care poate fi salvată de Facebook.  În conformitate cu declarațiile Facebook doar adresa  ascunsă IP este salvată.

Dorim să menționăm că în calitate de operator al www.mamaboutique.ro nu obținem informații referitoare la conținutul de date sau folosirea de date de către Facebook. Mai multe informații despre acesta vă rugăm să citiți aici: https://www.facebook.com/about/privacy/  

4.    Servicii de analiză

www.mamaboutique.ro folosește Google Analytics, Google Tag Manger și alte servicii de analiză web oferite de Google Inc. Aceste servicii se folosesc de așa numiteele “cookies“ – fișiere text salvate în computerul/dispozitivul utilizatorului care permit analiza utilizării Site-ului nostru. Informațiile obținute prin intermediul cookies-urilor sunt de obicei trimise pe serverul Google din SUA și arhivate.