Metode de Plata

Plata securizată SSL

Plata în numerar/ ramburs

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare - pentru comenzile online sau prin telefon.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmării prin e-mail a comenzii. În momentul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei Cumparatorului, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Plaționline.ro.

Mama Boutique nu solicită și nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

Plată cu card (prin POS) sau cash în Concept Store din Piața Pache Protopopescu, nr.1

Pentru clientii care ne viziteaza în Concept Store, există posibilitatea achitării cumpărăturilor cu card-ul prin POS sau numerar.