Expedieri

Livrare in Bucuresti in aceeasi zi!

Datorita colaborarii cu Sinapseria, puteti opta pentru varianta livrarii in 3 ore, cu bicicleta - doar in Bucuresti. Costul unei astfel de livrari este de 28 Lei. Pentru a beneficia de acest servicu, comenzile trebuiesc efectuate pana in orele 14.00, de luni pana vineri.

 

Livrare in tara si in Bucuresti prin curierat rapid in 24/48 h!

Livrarea produselor se face prin curier rapid agreat Mama Boutique - magazin cu haine de gravide. Produsele vor fi livrate la Cumparator, la adresa specificata de acesta in momentul comenzii pe site-ul www.mamaboutique.ro.

Daca Cumparatorul doreste livrarea produselor la o adresa diferita de cea trecuta in formular, este rugat sa ne informeze printr-un email la office@mamaboutique.ro.

Durata expedierii variaza intre 24 - 72 de ore (pentru produsele aflate in stoc), cu livrarea coletului la adresa indicata de Cumparator. Contractul cu firma de curierat asigura livrarea comenzilor facute pana in ora 16.00 a unei zile lucratoare, in maxim 48 h, in conditiile in care Cumparatorul se afla la adresa unde a solicitat livrarea.

Costul transportului este de 19 Ron in Bucuresti si in tara (in localitatile in care firma de curierat are acoperire). Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia cu dumneavoastra cu Mama Boutique - magazin online cu haine de gravide. In situatia in care produsele sunt livrate incomplet sau incorect, livrarile sunt intarziate, doriti sa schimbati masura la un produs etc, va rugam sa ne contactati la office@mamaboutique.ro.

Colete refuzate de catre clienti dupa livrare !


In cazul refuzarii coletului dupa ce s-a efectuat comanda de catre client, acesta se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea de 40 Lei pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incalca prevederile  "Termeni si conditii" de pe acest site.

Menționăm că acceptarea prin bifarea Termenilor și Condițiilor dinainte de completarea comenzii, reprezintă acordul și semnarea contractului prin care luați la cunoștință și sunteți de acord cu politicile magazinului.