Despre noi

 Despre noi

Din fericire, sarcina nu mai este de mult un motiv să ascundem burtica sub haine largi sau sub cămășile soțului.

Aceasta perioadă minunată joacă un rol incredibil în descoperirea senzualității emoționale a unei femei, motiv pentru care să te simți confortabil și să fii ‘înțelegătoare’ cu modificările corpului tău este crucial pentru a avea o sarcină și un bebe sănătos!

Este posibil să te simți nesigură în ceea ce privește felul în care corpul tău se va schimba pe perioada sarcinii, însa nu ai de ce -  noua stare și liniile burticii te pot face să fii mai frumoasă ca niciodată!

Urmarind colecțiile noastre, poți găsi lucruri potrivite pentru orice tip de acțiune din zi și seara conform bugetului tau, iar pe WoW MoM Blog - Claudia Stirbei si colegele ei, iți furnizează informații despre locurile unde poți face sport, dans, yoga, cursuri despre primele luni cu bebe, despre cât de importantă este respirația in sarcinaă sau chiar unde să bei un ceai bun și să ai o discuție plăcută cu alte gravide.

Poți afla informații despre evenimentele Mama Boutique și despre noile colecții cu haine de gravide și proaspete mămici, de asemenea despre accesoriile noi pre si post natale.

Daca esti in primul trimestru de sarcina, cu siguranta ai o multime de intrebari:

*Cand ar fi momentul potrivit sa-ti cumperi haine de gravida?

*Ce fel de haine de gravida sunt potrivite pentru birou?

*Cum sa fii o gravida chic si totusi sa te simti confortabil in hainele pe care le porti?

*Oare e necesar sa investesti in haine de gravide?

*Cat timp vei purta haine de gravide dupa nastere? etc.

Mama Boutique incearca sa-ti ofere raspunsurile la cele mai multe intrebari si te ajuta sa fii frumoasa pe tot parcursul sarcinii si sa te simti minunat.

In al doilea trimestru de sarcina déjà incepe sa ti se vada burtica, s-a terminat cu greturile de dimineata (sau de dupa-amiaza, in functie de fiecare gravida) si colegii de la munca incep sa fie din ce in ce mai atenti cu tine, motive pentru care trebuie sa arati mai bine ca niciodata.

In acest moment al sarcinii, hainele din perioada prenatala care au devenit stramte trebuie schimbate (sau cel putin amanata o perioada purtarea lor) cu haine de maternitate pe care le vei purta pe durata celor cateva luni ramase.

Nu uita ca trebuie sa te simti confortabil in orice te-ai imbraca - astfel se va simiti si bebelusul tau!

Mama Boutique, magazin online cu haine pentru gravide, iti o ofera solutii incredibil de practice pe durata celor 9 luni si spera sa fie alaturi de tine in acest inceput de drum in rolul de mama.

Si mai avem o veste buna, peste 90 % dintre articolele vestimentare Mama Boutique pot fi purtate si in perioada de dupa nastere.

Asadar, investitia ta in haine de gravide nu va fi de scurta durata, ba din contra, o investitie pe termen lung in stilul tau.

Te așteptăm în Maternity Concept Store din Piața Pache Protopopescu, nr. 1