Pijamale 12 produse.

produse pe pagină
Se afișează 10 - 12 din 12 produse
 • 0 1 2 3 4

  Centura pentru gravide Illusion poate fi o piesă esențială în garderoba unei femei însărcinate, mai ales dacă doctorul recomandă utilizarea acesteia. Aceasta are rol de susținere a burticii, dar și de protejare a spatelui. Ajută și la purtarea pantalonilor normali mai mult timp în sarcină, care se adaptează perfect noilor forme de gravidă.

  119,00 lei
 • Pijamaua Checky penbtru gravide este ideală atât în perioada sarcinii, cât și după naștere. Bluza pijamalei permite alăptare foarte ușor a bebelușului. Pijamaua Checky pentru gravide este realizată dintr-un material fin. 

  179,00 lei
 • Camașa de noapte Bini gri pentru gravide este ideală pentru viitoarele mămici. Poate fi purtată atât în perioada sarcinii, cât și după ce naști. În dreptul pieptului are materialul detașabil, astfel încât să facă alăptarea cât mai ușoară.

  181,00 lei


Îți stăm la dispoziție pentru orice nelămuriri ai în legatură cu mărimea potrivita pentru pijamalele de gravide. Acestea sunt confenționate din materiale soft care iți vor face perioada maternității cât mai confortabilă posibil. Comandă pijamale pentru gravide online sau prin telefon la 0722.600.406!

Se afișează 10 - 12 din 12 produse