Fuste 

4 produse.
Se afișează 1 - 4 din 4 produse
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta Candy Black pentru femei însărcinate este perfectă pentru perioada maternității. Femeia gravidă se va simți foarte confortabil în această fustă deoarece are o  bandă elastică care oferă spatiu creșterii burticii. Este ideală atât la birou cât și pentru ținutele de zi cu zi.

  197,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta lungă Lofty este de culoare bleumarin și este ideală pentru femeile insărcinate pe perioada verii. Este dintr-un material lejer și se mulează pe burtică fiind  ușor de asortat. Fusta poate fi purtată la o plimbare în parc, dar și la birou.

  150,00 lei 195,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (0)

  Fusta pentru gravide Candy Blue este în formă de lalea, iar banda elastică din talie îi permite burticii să crească în continuare. Fusta este foarte confortabilă și se pretează la diverse evenimente, de la mersul la serviciu, ieșitul în aer liber, până la o cină la restaurant

  197,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta pentru gravide Glam Navy are la spate o taietură simplă, în stil creion. În față și în spate are buzunare clasice, iar talia se continuă cu o bandă elastică care susține burtica în continuă creștere.

  199,00 lei


Transformă-ți stilul cu fusta perfectă pentru gravide!

În sezonul cald, nimic nu poate fi mai util decât fusta potrivită, care să flateze noua siluetă. .

Asortează-le cu cămăși sau tricouri și poartă-le indiferent de anotimp.

Se afișează 1 - 4 din 4 produse