Fuste 9 produse.

Se afișează 1 - 9 din 9 produse
 • Fusta lungă Lofty este de culoare bleumarin și este ideală pentru femeile insărcinate pe perioada verii. Este dintr-un material lejer și se mulează pe burtică fiind  ușor de asortat. Fusta poate fi purtată la o plimbare în parc, dar și la birou.

  195,00 lei
 • Glam Latte este o fustă pentru gravide, midi, primăvăratică, de culoarea cappuccino-ului. Nu ar trebui să lipsească din garderoba gravidelor pentru că este ușor de asortat și foarte confortabilă.

  139,00 lei 197,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat

  Fusta pentru gravide Glam are o crăpătură sexy la spate, două buzunare clasice în față și două în spate. Croiala fustei de gravide este pencil.

  195,00 lei
 • Fusta pentru gravide Candy este în formă de lalea, iar banda elastică din talie îi permite burticii să crească în continuare. Fusta este foarte confortabilă și se pretează la diverse evenimente, de la mersul la serviciu, ieșitul în aer liber, până la o cină la restaurant.

  186,00 lei
 • Fusta pentru gravide Glam Navy are la spate o taietură simplă, în stil creion. În față și în spate are buzunare clasice, iar talia se continuă cu o bandă elastică care susține burtica în continuă creștere.

  199,00 lei
 • Fusta pentru gravide Candy Blue este în formă de lalea, iar banda elastică din talie îi permite burticii să crească în continuare. Fusta este foarte confortabilă și se pretează la diverse evenimente, de la mersul la serviciu, ieșitul în aer liber, până la o cină la restaurant

  197,00 lei
 • Fusta Marina pentru gravide, foarte confortabila si usor de purtat. MAterial soft si banda de sustinere a burticii.

  140,00 lei 190,00 lei
 • 0 1 2 3 4

  Centura pentru gravide Illusion poate fi o piesă esențială în garderoba unei femei însărcinate, mai ales dacă doctorul recomandă utilizarea acesteia. Aceasta are rol de susținere a burticii, dar și de protejare a spatelui. Ajută și la purtarea pantalonilor normali mai mult timp în sarcină, care se adaptează perfect noilor forme de gravidă.

  119,00 lei
 • Centura pentru gravide Illusion este o piesă esențială în garderoba undei femei însărcinate. Aceasta are rol de susținere a burticii în continuă creștere, dar și de protejare a spatelui. Avantaj maxim în purtarea pantalonilor normali mult mai mult timp în sarcină cu ajutorul centurii pentru gravide, care se adaptează perfect noilor forme.

  119,00 lei
Se afișează 1 - 9 din 9 produse