Fuste 

8 produse.
Se afișează 1 - 8 din 8 produse
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta Candy Black pentru femei însărcinate este perfectă pentru perioada maternității. Femeia gravidă se va simți foarte confortabil în această fustă deoarece are o  bandă elastică care oferă spatiu creșterii burticii. Este ideală atât la birou cât și pentru ținutele de zi cu zi.

  197,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta lungă Lofty este de culoare bleumarin și este ideală pentru femeile insărcinate pe perioada verii. Este dintr-un material lejer și se mulează pe burtică fiind  ușor de asortat. Fusta poate fi purtată la o plimbare în parc, dar și la birou.

  195,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta pentru gravide Candy Blue este în formă de lalea, iar banda elastică din talie îi permite burticii să crească în continuare. Fusta este foarte confortabilă și se pretează la diverse evenimente, de la mersul la serviciu, ieșitul în aer liber, până la o cină la restaurant

  197,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta pentru gravide Candy este în formă de lalea, iar banda elastică din talie îi permite burticii să crească în continuare. Fusta este foarte confortabilă și se pretează la diverse evenimente, de la mersul la serviciu, ieșitul în aer liber, până la o cină la restaurant.

  197,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta pentru gravide Glam Navy are la spate o taietură simplă, în stil creion. În față și în spate are buzunare clasice, iar talia se continuă cu o bandă elastică care susține burtica în continuă creștere.

  199,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Fusta pentru gravide Sugar Black este perfectă pentru o zi la birou sau o ținută de zi. Este realizată din bumbac și puțin elastan pentru confortul femeii însărcinate, având bandă de susținere a burticii.Ușor de asortat și de purtat și după nașterea bebelușului. Comandă acum fusta Sugar Black și te vei simți confortabil chiar și la birou! Noi facem mamele...

  149,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Centura pentru gravide Illusion poate fi o piesă esențială în garderoba unei femei însărcinate, mai ales dacă doctorul recomandă utilizarea acesteia. Aceasta are rol de susținere a burticii, dar și de protejare a spatelui. Ajută și la purtarea pantalonilor normali mai mult timp în sarcină, care se adaptează perfect noilor forme de gravidă.

  119,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Centura pentru gravide Illusion este o piesă esențială în garderoba undei femei însărcinate. Aceasta are rol de susținere a burticii în continuă creștere, dar și de protejare a spatelui. Avantaj maxim în purtarea pantalonilor normali mult mai mult timp în sarcină cu ajutorul centurii pentru gravide, care se adaptează perfect noilor forme.

  119,00 lei


Transformă-ți stilul cu fusta perfectă pentru gravide!

În sezonul cald, nimic nu poate fi mai util decât fusta potrivită, care să flateze noua siluetă. .

Asortează-le cu cămăși sau tricouri și poartă-le indiferent de anotimp.

Se afișează 1 - 8 din 8 produse