Costume de baie  

6 produse.
Se afișează 1 - 6 din 6 produse
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (2)

  Costum de baie pentru gravide Trisha WoW MoM. Costumul de baie este perfect pentru perioada sarcinii. Materialul este elastic, se muleaza perfect pe sarcină. În laterale, materialul este încrețit pentru a permite burticii să crească. Îl poți folosi în următoarea vacanță la mare, la piscină, aquabike sau aerobic.

  150,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (2)

  Costum de baie pentru gravide Rosy este compus din două piese. Materialul este  elastic, se muleazaă perfect pe burtică iar cupele au susținere pentru un confort sporit. Culorile sunt vibrante, o combinație de corai, portocaliu și piersică.Costumul de baie Rosy este fabricat din material anti UV- SPF 50%.

  289,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Costumul de baie pentru gravide Marilyn poate fi declarat oficial simbolul feminității, întrucât subliniază frumos silueta unei femei însărcinate printr-un aer retro-chic. Are cupe de susținere în zona decolteului. Costumul de baie Marilyn este fabricat din material UV- SPF 50%.

  293,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Costum de baie pentru gravide Rosy Mint. Costumul este compus din două piese. Materialul se mulează perfect pe burtică. Cupele costumul de baie pentru gravide Rosy Mint au susținere. Costumul are două nuanțe puternice de verde mentă. Poți folosi costumul de baie atât la mare, la piscină cât și la aquabike.  Costumul de baie Rosy este fabricat din material...

  289,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Costum de baie Trisha WoW MoM Negru. Este perfect pentru vacanța pe care ai planificat-o la mare sau pentru mers la piscină. Costumul de baie este special realizat pentru cele 9 luni de sarcină. Materialul este elastic, încrețit pe lateral. Totul pentru a se putea dezvolta sarcina.

  150,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Costumul de baie pentru gravide Naos este o combinație interesantă de stil și confort. Este ideal pentru genul de gravide sporty chic care nu renunță la plăcerea înotului în piscină sau în mare pe durata sarcinii. Naos este un costum de baie pentru gravide dintr-o singură piesă, cu bretele late și comode. Costumul de baie Naos este fabricat din material...

  225,00 lei


Costume de baie pentru gravide de la Mama Boutique!

Alege un costum de baie creat special pentru viitoarele mame , care îți încadrează perfect burtica în continuă creștere.

Diferite modele de costume întregi sau din două piese te așteaptă pe această pagină, gata să fie purtate în orice lună de sarcină, la mare sau la piscină.

Se afișează 1 - 6 din 6 produse