Colecție WoW by MamaBoutique 

19 produse.
Se afișează 1 - 19 din 19 produse
 • 0 1 2 3 4 (3)

  Sacosă WoW Me. Sacoșa este super trendy și cool. Este accesoriul preferat în această vară. Poate fi purtată la o ținută lejeră, cu cei mici în parc sau pe plajă. Este foarte încăpătoare. Se închide cu un nasture de lemn. 

  99,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (2)

  Sacoșă WoW Aurie. Sacoșa este perfectă la orice ținută în această vară. Are inserții de fire aurii. Este decorată cu #WoW. Geanta este incăpătoare, materialul este solid. 

  99,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Costum de baie Trisha WoW MoM Negru. Este perfect pentru vacanța pe care ai planificat-o la mare sau pentru mers la piscină. Costumul de baie este special realizat pentru cele 9 luni de sarcină. Materialul este elastic, încrețit pe lateral. Totul pentru a se putea dezvolta sarcina.

  150,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (2)

  Costum de baie pentru gravide Trisha WoW MoM. Costumul de baie este perfect pentru perioada sarcinii. Materialul este elastic, se muleaza perfect pe sarcină. În laterale, materialul este încrețit pentru a permite burticii să crească. Îl poți folosi în următoarea vacanță la mare, la piscină, aquabike sau aerobic.

  150,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou Follow Me pentru gravide. Tricoul este croit special pentru cele nouă luni de sarcină. Croiul este unul lejer. Tricou Follow Me pentru gravide face parte din colecția capsulă MamaBoutique. Materialul folosit pentru acest tricou a fost testat împotriva oricăror substanțe toxice care ar putea exista în compoziția textilelor.

  129,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou Baby Boss pentru gravide. Tricoul Baby Boss este cel mai cool articol din vara aceasta. Trebuie să îl ai în garderobă. Materialul este subțire și fluid. Tricou Baby Boss pentru gravide face parte din colecția capsulă MamaBoutique. Materialul folosit pentru acest tricou a fost testat împotriva oricăror substanțe toxice care ar putea exista în...

  129,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou Food Lover pentru gravide. Tricoul este super cool si trendy. Mesajul este haios. Materialul este subțire, iar pielea nu transpiră. Tricoul Food Lover pentru gravide face parte din colecția capsulă MamaBoutique. Materialul folosit pentru acest tricou a fost testat împotriva oricăror substanțe toxice care ar putea exista în compoziția textilelor.

  129,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou Positive Vibe pentru gravide MamaBoutique. Tricoul este perfect pentru această vară. Poate fi purtat atțt cu o pereche de pantaloni scurți, cât și cu fuste. Este cool. Tricoul Positive Vibe pentru gravide face parte din colecția capsulă MamaBoutique. Materialul folosit pentru acest tricou a fost testat împotriva oricăror substanțe toxice care ar...

  129,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou Magic Addcited pentru gravide. Tricoul este realizat special pentru cele nouă luni de sarcină. Materialul este subțire, pielea poate să respire. Tricoul Magic Addicted pentru gravide face parte din colecția capsulă MamaBoutique. Materialul folosit pentru acest tricou a fost testat împotriva oricăror substanțe toxice care ar putea exista în...

  129,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou Twin Twin Situation pentru gravide. Acest tricou este special realizat pentru mameleinsarcinate cu gemeni. Este un cadou inedit. Materialul este lejer și subțire. Tricoul Twin Twin Situation pentru gravide face parte din colecția capsulă MamaBoutique. Materialul folosit pentru acest tricou a fost testat împotriva oricăror substanțe toxice care ar...

  129,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (2)

  Tricou WoW MoM cu decolteul in V, potrivit pentru toate mamele. Probabil cea mai frumoasă declarație din lume, pe care ți-e drag să o primești mereu. Super cadou pentru mama.

  89,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou din bumbac alb cu inscripționare WoW KID pentru băiat. Are mânecă scurtă, decolteul rotund și se potrivește de minune cu tricoul pentru mami și pentru tati. Vezi și celelalte tricouri din colecția WOW. Tricou WOW MOM si tricou WOW DAD.

  49,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (3)

  Tricou din bumbac alb cu inscripționare WoW DAD. Are mânecă scurtă, decolteul rotund și este potrivit pentru o ținută  de zi sau pentru un cadou ideal pentru tătici. Face parte din colectia WOW unde regăsim tricurile WOW MOM și WOW KID.

  89,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricoul WoW TEAM este tricoul ideal pentru echipa ta. Cumpără tricoul WoW TEAM și arată-le colegilor ca îi apreciezi! Tricou alb, din bumbac 100%, cu decolteu în V. Comandă acum! Livrare rapidă!

  69,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricou din bumbac alb cu inscripționare WoW BUNI. Are mânecă scurtă, decolteul rotund și este cadoul ideal pentru cei mai iubiți bunici. Face parte din colectia WOW unde regăsim tricurile WOW MOM, WOW DAD și WOW KID.

  89,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Tricoul WoW KID alb din bumbac 100% pentru fetiță este cadoul ideal pentru fetițe. Este inscripționat WOW KID și face parte din colectia de tricouri WOW alături de WOW MOM si WOW DAD.

  49,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Costum de baie WoW MoM Rosu. Costumul de baie face parte din colectia capsulă WoW by MamaBoutique. Costumul este unul clasic, cu tăieturi moderne. Este confecționat pentru femeile care au devenit mame. . Acest costum de baie este pentru femei care nu sunt însărcinate. Este o piesă super cool care nu trebuie să îți lipsească în vacanță.

  150,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Costum de baie WoW MoM Albastru. Cu acest costum de baie o să atragi toate privirile pe plajă. Costumul de baie este clasic, are un decolteu adânc pe spate. Tăieturile și croiul avantajează orice siluetă. Acest costum de baie este pentru femei care nu sunt însărcinate.

  150,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Costum de baie WoW MoM Bleu. Costumul de baie este imprimat cu mesajul WoW MoM. Este o piesa care nu trebuie să îți lipsească în această vară din bagaj, fie la piscină sau în concediu la mare. Costumul de baie este pentru femei care nu sunt însărcinate.

  150,00 lei


Se afișează 1 - 19 din 19 produse