Colanți/Dresuri Gravide 14 produse.

produse pe pagină
Se afișează 1 - 9 din 14 produse
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Dresurile Sally cu bandă peste genunchi sunt cool. Dresurile sunt special realizate pentru perioada maternității. Modelul este unul care va scoate în evidență orice ținută. 

  88,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Dresurile pentru gravide mate, de 80 DEN. Au banda inalta de sustinere si confort al burticii in continua crestere. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel o senzație neplăcută de disconfort.

  76,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri pentru gravide foarte confortabile si cu bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel un disconfort.

  55,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Dresuri pentru gravide confortabile. Aceste dresuri sunt realizate special pentru cele 9 luni de sarcină. Materialul este foarte delicat cu pielea gravidei. Sunt perfecte pentru a fi purtate cu fuste sau rochii. Culoarea este asemănătoare cu cea a pielii.

  54,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Dresurile pentru gravide bleumarin mate, de 80 DEN. Au banda inalta de sustinere si confort al burticii in continua crestere. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel o senzație neplăcută de disconfort.

  79,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri pentru gravide 40 Den Negru. Dresurile noastre sunt realizate special pentru a se mula pe burtica gravidei. Nu incomodează sarcina. Din contră, o susține, iar bebelușul se dezvoltă corect. 

  60,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri pentru gravide, 40 den, care se mulează și susțin orice burtică cu ajutorul unei benzi foarte flexibile. Dresurile sporesc confortul gravidei și este potrivit pentru burticile în continuă creștere. Materialul din care sunt fabricați este foarte moale și nu jenează deloc burtica in continua crestere.

  60,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Pentru o gravidă, suntem convinși că o pereche de colanți cu un tricou larg care pică relaxat pe lângă corp, reprezintă combinația perfectă pentru o ținută relaxată. Dacă colanții pentru gravide sunt cu bandă deasupra burticii și nu strâng în niciun fel, nici când stai la birou, nici când conduci, atunci este ținuta ideală.

  94,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri de gravide usor de purtat cu bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește. Materialul acestora este foarte soft și plăcut la atingerea cu pielea sensibilă a gravidei.

  59,00 lei


Știm cât de important este confortul pentru tine, așa că am adus în stoc cei mai soft colanți pentru gravide și cele mai confortabile dresuri pentru gravide (care nu se rulează în jos pe burtica ta). Te așteptăm în Showroom Floreasca sau poți comanda online. Livrare super rapidă.

Se afișează 1 - 9 din 14 produse