Colanți/ Dresuri 15 produse.

produse pe pagină
Se afișează 1 - 9 din 15 produse
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Dresurile pentru gravide mate, de 80 DEN. Au banda inalta de sustinere si confort al burticii in continua crestere. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel o senzație neplăcută de disconfort.

  76,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri pentru gravide confrtabile, cu bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel o senzație neplăcută de disconfort. Materialul din care sunt fabricați este foarte soft și plăcut la atingerea cu pielea sensibilă a gravidei.

  60,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri pentru gravide, 40 den, care se mulează și susțin orice burtică cu ajutorul unei benzi foarte flexibile. Dresurile sporesc confortul gravidei și este potrivit pentru burticile în continuă creștere. Materialul din care sunt fabricați este foarte moale și nu jenează deloc burtica in continua crestere.

  60,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri pentru gravide foarte confortabile si cu bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel un disconfort.

  55,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Pentru o gravidă, suntem convinși că o pereche de colanți cu un tricou larg care pică relaxat pe lângă corp, reprezintă combinația perfectă pentru o ținută relaxată. Dacă colanții pentru gravide sunt cu bandă deasupra burticii și nu strâng în niciun fel, nici când stai la birou, nici când conduci, atunci este ținuta ideală.

  94,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri de gravide usor de purtat cu bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește. Materialul acestora este foarte soft și plăcut la atingerea cu pielea sensibilă a gravidei.

  59,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Cea mai comodă ținută pentru o femeie gravida este combinația dintre o pereche de colanți cu un tricou larg care pică relaxat pe lângă corp.

  69,00 lei 91,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Pentru o femeie însărcinată, suntem convinși că o pereche de colanți speciali pentru gravide cu un tricou larg care pică relaxat pe lângă corp, reprezintă combinația perfectă pentru o ținută relaxată. Dacă colanții sunt cu bandă deasupra burticii și nu strâng în niciun fel, nici când stai la birou, nici când conduci, atunci este ținuta ideală.

  94,00 lei
 • Comanda acum Stoc epuizat
  0 1 2 3 4 (0)

  Dresuri de gravide, 40 Den, culoarea roz închis. Acestea au o bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se ruleaza în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel o senzație de disconfort. Materialul din care sunt fabricați este foarte soft și plăcut la atingerea cu pielea sensibilă a...

  60,00 lei


Știm cât de important este confortul pentru tine, așa că am adus în stoc cei mai soft colanți pentru gravide și cele mai confortabile dresuri pentru gravide (care nu se rulează în jos pe burtica ta). Te așteptăm în Showroom Floreasca sau poți comanda online. Livrare super rapidă.

Se afișează 1 - 9 din 15 produse