Blanqi Everyday Centura Abdominală Albă

210,00 RON
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile
Dimensiune
Culoare

Centura abdominală Blanqi ajută la ridicarea și redistribuirea greutății în scopul de a micșora presiunea asupra zonei lombare și a reduce stresul, in general. 

Suportul în formă de X ameliorează disconfortul și încurajează poziția corectă, pentru ca tu să te simți motivată și plină de energie.

Benzile fără cusături ce oferă suportul necesar printr-o bandă elastică,. Aceste benzi cresc odată cu burtica, făcându-te astfel să te simți confortabil. 

Materialul care îndepărtează transpirația și se usucă rapid, permite aerisirea pentru ca tu să fii mereu în formă, într-un mediu răcoros și perfect uscat. 

CUM SĂ O PORȚI

Acoperirea mare a centurii noastre abdominale te ajută să o porți cu fuste fără nasturi sau strâmte, jeanși sau pantaloni. Pe de altă parte, iți oferă acoperire mare a burticii sub bluzele subțiri. Atât de ușor de luat pe tine, este cel mai bun produs pe care l-ai fi putut cumpăra în timpul sarcinii.

DETALIILE PRODUSULUI

Designul nostru brevetat și sprijinitor îți uniformizează talia și burtica, îți ține în siguranță abdomenul și reduce stresul corpului tău în continuă creștere.

centurablanqi.alba

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
albastru

Referințe specifice

ean13
5945063806259
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

1 alt produs în aceeași categorie:

Registru cont nou