Blugi 

3 produse.
Se afișează 1 - 3 din 3 produse
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Blugi Hunter pentru gravide. Blugii Hunter sunt super cool și confortabili.  Au o bandă elastică sun burtică. Sunt finisați cu mici tăieturi. Croiul este potrivit pentru orice siluetă. Materialul este moale și flexibil. Pot fi purtați atât în cele 9 luni de sarcină, cât și după naștere. 

  249,00 lei 289,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (1)

  Blugi pentru gravide Flamingo special concepuți pentru femeile însărcinate. Modelul este unul lejer, tip boyfriend. Materialul este ușor, flexibil. Blugii pentru gravide Flamingo au o bandă elastică în talie, ceea ce permite bebelușului să se dezvolte si mamei sà se simtă confortabilă pe perioada sarcinii. 

  279,00 lei
 • 0 1 2 3 4 (0)

  Blugi Frances bleumarin pentru gravide. Blugii sunt special croiti pentru femeile însărcinate. Croiul este drept, avantajează orice siluetă.  Au o bandă foarte confortabilă sub burtică.Pot fi purtați și după naștere. Sunt potriviți pentru a fi asortați atât cu o pereche de pantofi, cât și cu teniși. 

  279,00 lei


Blugii – elementul nelipsit din garderoba unei gravide!

Mama Boutique îți propune mai multe modele deosebite, care să îți încadreze burtica și să îți asigure libertatea de mișcare atât de necesară în aceste luni!

Bucură-te oricând de ieșirile în aer liber cu perechea potrivită de blugi pentru gravide!

Se afișează 1 - 3 din 3 produse